Isikupärased ehted: unikaalsed kingitused, mis loovad mälestusi

Sparkle.ee
Copy
Foto: Sparkle.ee

Jõulude lähenedes hakkame mõtlema, kuidas oma lähedasi sel aastal eriliselt üllatada. Personaalseid ja erilisi kingiideid leiab Sparkle ehtepoest.

Ehted toovad esile inimese isikupära ja neid saab kanda aastaid, seega toovad need ajatult kingisaajale rõõmu. Ekslikult ei tasu arvata, et ehted on ainult naistele, sest peenelt käsitööna viimistletud Nomination Italy brändi ehete valikust leiab midagi nii naistele kui ka meestele.

Üks võimalus muuta jõulukink isikupärasemaks on valida ehteid, mida saab ise kokku sobitada. Composable kollektsiooni käevõru võib olla mälestus erilisest hetkest või tähenduslikust sündmusest. Näiteks peale ühist reisi lähedasega, saab käevõrule lisada lüli selle riigi lipuga või muu sobiva sümboliga, mis jääks meenutama kandjale seda erilist reisi.

Personaalse käevõru kokkupanek algab baasketi meelepärase tooni valimisest. Käekett koosneb väikestest lülidest, mida saab vastavalt soovile vahelt ära võtta või juurde lisada ning muuta nii kergelt käevõru suurust.

Kui baaskett on valitud, siis saab loovuse valla lasta ning valida erinevate kivide, sümbolite või sõnumitega lülisid, mida baasketile vahele lisada. Valikus on üle 2000 erilise lüli, alustades erinevate hobidega seonduvatest lülidest nagu jalgpalli või tennisereketiga sümbolid, lõpetades tähtkujude ja nimetähtedega. Lülide järjekorda saab muuta ja nii on võimalik ka hiljem erilise sümboliga kujundeid juurde lisada või vahetada. Kui käevõru stiliseeritud, siis pole vaja muretseda ka kingi pakkimise pärast, sest Nominationi käevõru on juba ilusas kinkepakendis.

Foto: Sparkle.ee

Sparkle ehtepoest leiab ka kvaliteetseid käekellasid ja aksessuaare. Käekella rihmale saab samuti vahele lisada kõiki eriliste sümbolitega lülisid. Kella rihma saab mugavalt käe järgi parajaks teha lülide eemaldamise või lisamise abil. Kui aga kingikotti sobiks hoopis elegantne sõrmus, kaelakee või kaunis paar kõrvarõngaid, siis leiab Itaalias loodud populaarse ehtebrändi ehete seast midagi igale maitsele.

Graveeritud kingitus talletab tähendusrikkad sõnumid

Veelgi erilisemaks saab kingi teha personaalse graveeringu abil. Näiteks võib talletada kellale, käevõrule või võtmehoidjale olulise inimese nime, tähendusrikka kuupäeva või mõne sõnumi. Kui kink jutustab oma lugu ja loob emotsioone, muutub saadud kink äärmiselt väärtuslikuks.

Ka meestele leiab valikust ehteid, mis on väga stiilsed ja vastupidavad. Esmapilgul võib mehele ehte kinkimine tunduda ebatavalisena, kuid meeste ehted loovad isikupära ja jäävad alatiseks meenutama tähenduslikke hetki.

Foto: Sparkle.ee

Ehted on ajatud ja isiklikud kingitused, mis väljendavad armastust ja hoolivust, seega on ehted alati hea valik. Tutvu lähemalt kodulehel sparkle.ee ja jälgi nende Instagrami

Või mine neile külla Ülemiste keskuse 2. korrusele Sparkle ehtekauplusesse.

Foto: Sparkle.ee
Copy

Märksõnad

Tagasi üles