STAAR: HÄBI SUL OLGU! Endine assistent andis Robert De Niro diskrimineerimise pärast kohtusse

Inna-Katrin Hein
Copy
USA näitleja Robert De Niro saabumas 30. oktoobril 2023 New Yorgi Manhattani föderaalkohtusse. Ta endine assistent Graham Chase Robinson süüdistab staari soolises diskrimineerimises ja misogüünias ning tahab saada 12 miljonit dollarit kahjutasu.
USA näitleja Robert De Niro saabumas 30. oktoobril 2023 New Yorgi Manhattani föderaalkohtusse. Ta endine assistent Graham Chase Robinson süüdistab staari soolises diskrimineerimises ja misogüünias ning tahab saada 12 miljonit dollarit kahjutasu. Foto: David Dee Delgado / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP/Scanpix

USA tuntud ja maineka näitleja Robert De Niro endine assistent Graham Chase Robinson andis staari kohtusse, süüdistades teda soolises diskrimineerimises ja misogüünias.

80-aastane De Niro oli New Yorgi Manhattani föderaalkohtu ees 30. oktoobril ja ütles, et ta helistas ükskord asstendile siis, kui naine oli oma vanaema matusel, ning tema arvates ei teinud ta siis helistamisega midagi valesti, kirjutab Insider.

«Ausalt öeldes, ma ei teadnud, et nad just sel hetkel surnukeha maasse panid, kuid minu arvates oli mul õigus helistada,» sõnas näitleja, kes tegi siis assitendile kaks telefonikõnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles