70 000 EUROT Nublu ja Daniel Levi suvepäevadele esinema kutsunud ettevõte jättis artistidele maksmata

Sten Talivee
Copy
Nublu ja Daniel Levi Viinalass.
Nublu ja Daniel Levi Viinalass. Foto: Rauno Liivand / Elu24 Kollaaž

Eurora-nimeline firma, kes on siplenud juba mõnda aega maksuvõla küüsis, korraldas sel suvel oma töötajatele vinged suvepäevad. Esinema kutsuti Daniel Levi Viinalass ja räppar Nublu. Vinge peo maksis kinni aga üritusturundusagentuur VOOL Events. «Maksime neile oma vahenditest, summa on suur, peaaegu 70 000 eurot,» kommenteerib agentuuri loovjuht Sten Skolimowski. Eurora vaikib, firmajuht Marko Lastikut pole võimalik mitte ühelgi moel tabada.

Selle aasta suvel otsustas Eurora-nimeline firma premeerida oma töötajaid meeldejäävate suvepäevadega. Vaatamata priskele maksuvõlale, mis lasus juba toona firma õlgadel, kutsuti esinema Eesti mainekad artistid: Daniel Levi Viinalass ja räppar Nublu. Üllatus oli aga suur, kui kogu peo eest tuli lõppkokkuvõttes tasuda üritusturundusagentuuril. 

«DigiPRO-le laekunud vihje järgi sai Eurora A-klassi esinejatega ürituse tehtud sisuliselt tasuta – ei üritusturundusagentuur ega ka peopaik pole selle töö eest sentigi saanud,» kirjutas Delfi Ärileht oktoobri lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles