OLLA sõnumiga ehe – armastuse, sõpruse ja tähtsate hetkede meeldetuletaja

Olla Ehe
Copy
Foto: Olla Ehe

Naiste ja ehete vahel on mingi salapärane vägi, sügav ja isiklik side. Ehted on osa naise identiteedist, need võimaldavad tal väljendada oma isikupära ja stiili, maitset ja meeleolu, rõhutada ilu, jõudu ja individuaalsust.

Sageli seovad ehted kandjat emotsioonide, mälestuste ja eriliste hetkedega. Isikliku puudutusega ehe võib olla valmistatud just konkreetsele kandjale mõeldes, see ehe võib olla graveeringuga, kas tema nime või mõne olulise sõnumiga. Kingitusena saadud ehe võib olla seotud armastuse, sõpruse või oluliste hetkedega, sellega seotud tundeid meenutab naine iga kord kui ta seda ehet kannab.

Foto: Olla Ehe

Tiivustava ja hingestatud sõnumitega ehe - see kõlab kui ideaalne kingitus kallile inimesele. Südamlikku sõnumit võruna ümber käe või keena kaelas kandes hoiame häid sõnu enda juures ja nii märkame neid sagedamini.

Hea sõna võib pimedal jõuluajal mõjuda kui killuke valgust. Hea sõna on midagi rõõmsat ja helget, selle jõudu võib uskuda. Kui sa igapäevaselt natuke rohkem iseennast, oma tööd ja lähedasi armastad, kui sa igapäevaselt natuke rohkem naeratad ja unistad, siis hakkavadki suured asjad juhtuma ning unistused täituma. Ja seda mitte ainult jõulude ajal.

Foto: Olla Ehe

Alati ei peagi sõnad kelleltki teiselt tulema. Millised me inimestena oleme, on selges seoses sellega, millised me ise usume ennast olevat. Soovist olla siiras, särav ja eriline, saab ajapikku reaalsus kui me ise usume endid selliseks olevat ja kanname selle sõnumiga ehet.

OLLA käevõrud ja kaelakeed kannavad sõnumeid, mis inspireerivad, motiveerivad või iseloomustavad kandjat. Sina valid ja otsustad, milline sõnum on kingisaajale parim, kas Täiuslik tütar, Armastan sind, Järgne oma unistustele, Täiesti eriline või muud sarnast. Või langeb su valik hoopiski kaelakee kasuks, millele kirjutatud Õnn on eluviis või Per aspera ad astra. Võimalik on ka see, et tundes kingisaajat väga hästi, tellid talle hoopiski oma sõnumiga ehte.

Ja kui sellest jääb ikka veel väheks, võid leida kõige sobivama sõnumi kirjanik Lauri Räpp’iga loodud erikollektsioonist, kus autori teosest “Lihtsate asjade tähtsus” ammutatud seitse tähenduslikku sõnumit on leidnud tee Olla signatuurehetel – käevõrudel ja kaelakeedel.

Aga „väikesed daamid“ leiavad omale ehted uuest, armsate sõnumitega kollektsioonist OLLAke, mis loodud, mõeldes lastele ja noortele.

OLLA müügikohad on leitavad üle Eesti, kui sa aga kauplusesse ehet valima ei jõua, saad imekauni ehte tellida e-poest, tarne pakiautomaatidesse on tasuta.

Üks hea uudis on veel. E-poest ostes on alates teisest tootest allahindlus -10% ja alates kolmandast -20%. Personaalsed sisegraveeringud tehakse käevõrudele ühe-kahe tööpäeva jooksul. Rohkem infot OLLA kaunite ehete kohta leiad SIIT.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles