GALERII NOËP esitles Lamborghini 60. juubeliks loodud uhiuut muusikapala

Elu24
Copy

27. oktoobril tähistati Lillepaviljonis Automobili Lamborghini 60. aastapäeva, kus esitleti ka spetsiaalselt selleks sündmuseks valminud NOËPi uhiuut lugu «NOËP – chkn u out ft. Micaela Saraceno» koos muusikavideoga.

Laulus on artist oskuslikult ära kasutanud Lamborghini mootorihääli ja itaalia keele kaunist kõla. Tempokas lugu sobib ideaalselt autosõidu taustaks ja annab edasi emotsioone, mida Lamborghini sõitjale pakub.

Andres Kõpperi sõnul tuli Lamborghini Tallinna koostööettepanek selles projektis kaasalöömiseks meeldiva üllatusena. «Itaalia muusikaskeene pole mulle võõras, mistõttu oli mul suhteliselt lihtne ka ettepanekule jaatavalt vastata. Inspiratsiooni loominguks ammutasin loomulikult Lamborghinist endast ja koostöös Micaela Saracenoga lisasime loole veidi itaaliapärast temperamenti ja vokaali. Usun, et valmis üks mõnusa tunnetusega lugu, mida ma ka ise väga hea meelega autosõidu taustaks kuulaksin,» rääkis Kõpper.

Laulu «NOËP – chkn u out ft. Micaela Saraceno» leiab NOËPi YouTube'i ja Spotify kanalitest alates 13. novembrist.

Möödunud reedel Lillepaviljonis toimunud sündmus oli üks osa Automobili Lamborghini 60. aastapäeva ülemaailmsest programmist, kuhu on kaasatud kõik kliendid ja nende Lamborghinid, ametlikud Lamborghini klubid, müügiesindused ja suurimad fännid.

NOËP lõi Lamborghini 60. juubeliks muusikapala.
NOËP lõi Lamborghini 60. juubeliks muusikapala. Foto: Karen Härms

Lamborghini Tallinna esindaja Jussi Pärnpuu sõnul on sarnaseid üritusi toimunud sel aastal mitmes riigis ning igal sündmusel on kingitud Lamborghini tehasele kohaliku artistiga koostöös valminud omapärane kunstiteos, mis jääb tänavust juubeliaastat meenutama.

Automobili Lamborghini asutati 6. mail 1963 ja sellega täitus Ferruccio Lamborghini unistus saada sportautode tootjaks. Aastate jooksul on Automobili Lamborghinist saanud omapärase disaini ja stiiliga sportautotootja, mis on inspireerinud terveid põlvkondi ja miljoneid inimesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles