INVESTEERIMISPETTUSTE KÖÖGIPOOL Eakas mees kaotas kogu elu säästud: reklaamisid ennast igal pool ja pakkusid veel paremat protsenti (2)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Investeerimispettuse ohver Arno.
Investeerimispettuse ohver Arno. Foto: Kuvatõmmis saatest «Kuuuurija» / Elu24 kollaaž

Esmaspäeva õhtul eetris olnud «Kuuuurija» harutas seekord lahti kahe investeerimispettuse ohvriks sattunud inimese loo. Kui 72-aastane Arno jäi oma elusäästudest ilma Investoriteliit OÜ kaudu, siis Tiina rahakotti kergendasid kelmid teisel pool arvutiekraani. 

Aastaid tagasi nägi Põltsamaalt pärit 72-aastane Arno internetis üht videot, kus Tartu hoiulaenuühistu liige Elektritakso müüs võlakirju, lubades nende pealt rasvast protsenti. Nõnda mõtleski mees, et võiks ju Elektritakso võlakirjadesse investeerida ja sealt veidi protsenti teenida. 

Kuna esimesed investeeringud läksid hästi ja 20 000 euro pealt teenis mees 2100 eurot aastas, mõtles Arno, et võiks ju veel investeerida. «Nad reklaamisid ennast igal pool ja pakkusid veel paremat protsenti. Ma mõtlesin, et panen sinna siis natuke raha,» meenutab ta, kuidas ta Investoriteliidust (Investoriteliit OÜ) teada sai.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles