OLLAke - Tähendusliku sõnumiga ehted nüüd lastele

Olla Ehe
Copy
Foto: Olla Ehe

Küllap sa mäletad neid hetki kui keerutasid ennast väikese tüdrukuna peegli ees, seljas ema kleit, jalas tema kingad ja kõige selle krooniks kaunistasid sind tema ehted. Ihalus ilusate ehete järgi on tüdrukutel otsekui veres - nad naudivad ehetega mängimist ja nendega enda kaunistamist. Ehted võimaldavad neil katsetada erinevaid stiile ja väljendada oma loovust.

Nii sündiski OLLAkese kollektsioon soovist pakkuda ka lastele ja noortele ilusate ning motiveerivate ehete kaudu rõõmu. Samuti vajadusest leida armsaid ja taskukohaseid kinke.

Ehted pakuvad kingisaajale rõõmu pikaks ajaks. Sõnumiga ehted on hea valik sünnipäevaks, kooli lõpetamisteks või muudeks erilisteks sündmusteks. Tähendusliku sõnumiga ehe loob kestvaid mälestusi.

Nagu kõik teisedki OLLA ehted, on ka uue kollektsiooni ehted saadaval hõbeda, kulla ja roosa kulla toonides. OLLAkese ehted on noorte naha vastu õrnad, ei sisalda niklit ega tekita allergiaid.

Foto: @kukekeklõpsutab

Millised ehted siis kuuluvad OLLAkese valikusse?

Kahepoolselt kantava medaljoniga kaelakeed, mis sobivad hästi tüdrukutele alates kuuendast eluaastast. Medaljon on kee külge kinnitatud, et see püsiks ilusti paigal. Medaljoni saad valida kas tähekese, krooni või südame ikooniga.

Roosade ja valgete pärlitega käevõrud, mis samuti mõeldud tüdrukutele alates kuuendast eluaastast. Pärleid ühendab kummipael, see venib vastavalt lapse randme suurusele. Käevõrudel on erinevad tekstid: Parim sõber, Unista, sära, tegutse, Supertüdruk, Täiuslik tütar, Üks ja ainus, Koolilaps.

Alates tänadest saab kõikidele käevõrudele kuni jõuludeni tasuta sisegraveeringu tellida.

OLLA klassikalised käevõrud on randme järgi painutusega reguleeritavad ja sobivad lastele alates üheksandast eluaastast. Võrreldes täiskasvanutele mõeldud võrudega on need paar sentimeetrit väiksemad ja sobivad ka väga peenikeste randmetega tüdrukutele.

Kui sa aga ei leia saadaolevate seast sobiva tekstiga käevõru, võid tellida personaalse graveeringuga ehte, mis valmib ühe tööpäeva jooksul. Valikus on ligi kümme erinevat sõnumit: Unista suurelt, Maailma parim, Armasta, unista, naerata, Täiuslik tütar jne. E-poes olevad tooted on kõik laos olemas ja need postitatakse peale tellimuse esitamist ühe kuni kahe tööpäeva jooksul. Eritellimuste ooteaeg on umbes viis nädalat. Seega – kui on soov teha kallile üks eriline jõulukink, siis veel jõuab.

Kui iseseisvaks asjaajamiseks ja ostmiseks noorel ehtekandjal aastaid napib, ei takista see siiski alaealisel ise omale ehte ostmist – selleks peab vaid olema lapsevanema poolt tehtud vastav volitus.

Lisaks e-poele leiad OLLAkese ehteid ka Apollo kauplustest üle Eesti. Poodides tunned ehted ära väikese südamekujulise OLLAkese logo järgi. Rohkem infot laste ja noorte ehete kohta leiate kodulehelt. Eritellimuste esitamiseks saada e-mail aadressile: info@olla.ee. Rõõmsat kinkimist ja kandmist!

Copy
Tagasi üles