Nurme Looduskosmeetika jõulukarbid: Kui sa arvasid, et sokid on parim kingiidee…

Nurme Looduskosmeetika
Copy
Foto: Nurme Looduskosmeetika

Kujutage ette jõululauda, kus kõik teie kallid ja veidrad sugulased on kogunenud – onu Juhan, kes väidab end olevat aiahaldjas, veli Peeter, kes puhub saksofoni paremini kui tuulik ja vanaema Hilda, kelle kohvi joomise harjumus on saavutanud murettekitavad mõõtmed. Just neid põnevaid isiksusi silmas pidades oleme kokku pannud Nurme Looduskosmeetika kinkekomplektide juhendi. Ükskõik kui eriline on teie sugulane, on meil just temale sobiv kingitus!

1. Onu Juhan – Aiaguru: Magneesiumikomplekt

Pärast seda, kui ta proovis oma roose magneesiumiõliga pritsida (seda ei soovita!), avastas ta selle mõju oma lihastele. "Kurat, see töötab paremini kui naabri Virve hobusesalv," hõiskas ta.

Foto: Nurme Looduskosmeetika

2. Veli Peeter – Saksofoni virtuoos: Meeste kehahoolduskomplekt

Jah, Peeter võib saksofoni mängida, aga duši all hakkab ta esitama ooperi aariate kavereid. Nüüd, meeste šampooni ja dušigeeliga, lõhnab ta vähemalt nagu Pavarotti!

Foto: Nurme Looduskosmeetika

3. Vanaema Hilda – Kohvisõltlane: Näohoolduskomplekt

Ei, Hilda ei saa neid juua! Kuid vähemalt saab ta nüüd oma nägu kohelda sama hästi kui oma hommikust kohvitassi.

Foto: Nurme Looduskosmeetika

4. Tädi Merle – Juuste džungli valitseja: Juuksehoolduskomplekt

Tädi Merle, kelle juuksed võiksid olla omaette loodusime, on pidevalt otsimas uusi viise, kuidas oma lopsakat lokimerd taltsutada. Kas lavendli rahustavad omadused hoiavad koid sellest harakapesast eemal? Või lisab rosmariin just selle õige sära, mis paneb kõik kadestama? Üks on kindel – selle kinkekomplektiga on Merle jõulud kindlasti erilised!

Foto: Nurme Looduskosmeetika

5. Värsked lapsevanemad Liis ja Mart – Magamatuse maratoni meistrid: Beebide kehahoolduskomplekt

Liis ja Mart pole maganud alates päevast, kui nende kodu vallutas nende armas pisike kisakõri. Vähemalt lõhnab nende pisike printsess nüüd imeliselt, isegi kui nende enda aroom sarnaneb elavale zombile.

Foto: Nurme Looduskosmeetika

6. Naabrinaine Kati – Päikeseprillidega talvel: Kehahoolduskomplekt Särtsakas Apelsin

Igaüks teab, et kui talv pärale jõuab ja lumi kõik katab, näeb Katit ikka ainult päikeseprillidega, olgu ilm milline tahes. Kas see on stiilivalik või lihtsalt armastus suve vastu, keegi ei tea. Kuid Särtsaka Apelsini kehahoolduskomplektiga on Katil võimalus tuua päikesepaiste igasse halli talvepäeva ja lõhnata seejuures imeliselt. Kes teab, võib-olla inspireerib see komplekt teisigi omale päikeseprillid pähe tõmbama ja talvel suvemeeleolus ringi liikuma!

Foto: Nurme Looduskosmeetika
Copy

Märksõnad

Tagasi üles