50 000 EUROT Viljandlased tahaks suunata linna kaasava eelarve raha põlenud kortermaja katuse taastamiseks

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Põleng Viljandis Toome tänaval.
Põleng Viljandis Toome tänaval. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Teeme ettepaneku Viljandi linnavalitsusele erakorraliselt suunata 2024. aasta kaasava eelarve raha Toome 14 katuse kiireks parandamiseks,» seisab rahvaalgatus.ee lehel. «Soovime, et kõik pered, kes ajutiselt on pidanud kolima, saaksid võimalikult kiiresti tagasi oma koju.»

«27. oktoobri õhtul gaasiballooni plahvatuse tõttu alguse saanud põlengu käigus hävis täielikult Toome 14 maja katus. Avalikest allikatest saadud info põhjal on ajutise katuse taastamise esialgne maksumus vähemalt 50 000 eurot. Korralik uus katus maksab kindlasti kordades rohkem. Teeme ettepaneku Viljandi linnavalitsusele erakorraliselt suunata 2024. aasta kaasava eelarve (50 000 eurot) raha Toome 14 katuse kiireks parandamiseks,» seisab rahvaalgatus.ee lehele tehtud ettepanekus. «Soovime, et kõik pered, kes ajutiselt on pidanud kolima, saaksid võimalikult kiiresti tagasi oma koju.»

Sakala andmetel käis majahaldur laupäeva ennelõunal koos end appi pakkunud ehitusfirmaga Mulgi Ehitus ja mitme majaelanikuga kahjusid üle vaatamas. Ühiselt nenditi, et katus on täielikult hävinenud, ülejäänud hoone konstruktsioonide uurimiseks tellitakse ekspertiis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles