KÕHE KOKKUSATTUMUS Matthew Perry viimane instapostitus peegeldab näitleja surma

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
USA näitleja Matthew Perry suri 28. oktoobril 2023.
USA näitleja Matthew Perry suri 28. oktoobril 2023. Foto: Shutterstock

«Oi, soe vesi sinu ümber tiirutamas on miski, mis teeb tuju heaks?» rõõmustas telesarja «Sõbrad» staar Matthew Perry nädala alguses ühismeedias. Viis päeva hiljem, laupäeval, leiti näitleja oma kodust surnuna. 

Lõppeval nädalavahetusel šokeeris armastatud telesarja «Sõbrad» fänne Chandleri tegelaskuju kehastanud näitleja Matthew Perry surm. Näitleja leiti oma Los Angelese kodust surnuna ja esialgsete andmete põhjal Perry uppus, vahendab People.

TMZ avaldas, et oma kodust leitud Perry lähedusest ei leitud narkootikume ega kuriteo märke. Vahetult enne oma surma mängis Perry kaks tundi pickleball'imis on tenniselaadne mäng ja mille järel saatis ta oma assistendi töökohustusi täitma, vahendab Daily Mail

Kui assistent Perry koju naasis, oli näitleja teadvusetult mullivannis, mis asus hoovis basseini ääres. See tõsiasi muudab kõhedaks näitleja viimaseks jäänud Instagrami postituse.

«Oi, soe vesi sinu ümber tiirutamas on miski, mis teeb tuju heaks?» imestas Perry oma ühismeediasse lisatud postituses. Instagrami postituse tegi Perry viis päeva enne oma surma, 23. oktoobril. Fotol mõnules Perry oma mullivannis.

Postituse alla on pärast Perry surma jäetud mitmeid kaastundeavaldusi. «Kasvasin sind vaadates üles. Komöödiageenius. Puhka rahus,» kirjutas sisulooja ja koomik Amy-Jo. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles