Sokisahtlist leiad parimad kingiideed!

Sokisahtel
Copy
Foto: Sokisahtel

Sokisahtel teab – sokid on tip-top jõulukink mitmel põhjusel: esiteks on tegemist praktilise kingitusega, mis leiab päriselt igapäevast kasutust. Teiseks on sokid aksessuaarid, mis täiendavad rõivastust ja sokkidega on võimalik edasi anda isikupära ja lausa väljendada seisukohti. Sobivad kingiks kõigile – alatasa külmetavale emale, nalja armastavale sõbrale, üllatust ootavale väikesele inimesele või ületöötanud poliitikule! Sokisahtel poed asuvad üle Eesti ja e-poest saad tellida ja saata sokke kingiks kasvõi teise maailma otsa!

Lõbusad jõulusokid loomade, jõuluvanade või hoopis naljakate sõnumitega

Kuusepuu, jõuluvana, jänkude ja mõmmidega jõulusokid lükkavad nunnumeetri lakke. Aga on pakkuda ka hoopis „Dear Santa – I ate your cookies” ja „Gingle Bells” sokke. Või kui sul on sõber, kes musta huumorit armastab ja sarkastiliselt sotsiaalmeedias kommenteerib, siis sobivad talle sokid „Must Lammas”.

Alpakasallid ja pleedid koos sokkidega – kingisaajale, kel kõik on olemas

Kui nüüd viisakamaks, soliidsemaks ja elegantsemaks minna, siis ei ole ka ajatu klassika ei ole Sokisahtlile võõras! Teame kõik seda tunnet, kui on vaja kingitust, aga kingisaaja on inimene, kellel on kõik olemas. Sokisahtel tuleb appi! Ajatu ja klassikaline alpakasalli komplekt on just selleks puhuks. Alati oodatud kingitus on ka klassikaline alpakavillane pleed – pehme ja mugav. Sokisahtli suur pleedide värvivalik võtab silma kirjuks.

Kõik alpakatooted on juba kingivalmis – see tähendab, et toode on pakitud kinkekarpi, punane pael ümber. Mõnda komplekti on lisatud meriinovillased sokid – seega sobib kink nii härrasmehele kui ka daamile külmadeks talveilmadeks igati.

Foto: Sokisahtel

Soeta Sokisahtli 2023. aasta advendikalender ja kuuske pole vajagi!

Just nii julgemegi väita, sest Sokisahtli selle aasta erikalender on SUUR ja kuusekujuline. Väiksemas majapidamises võib uhke kalender lausa päris kuuse eest olla! Vaata järgi, kui ei usu! Ja mis kõige toredam: Sind on ootamas 24 paari värskeid sokke! Jah, sest advendikalendri võid vabalt iseendale kingiks osta, kuna aasta on olnud pikk ja keda siis veel selle eduka läbimise eest tänada?

Foto: Sokisahtel

Väga eriline üllatus elukaaslasele/abikaasale/partnerile on aga soovikalender, kuhu saab igale kuupäevale panna just selle sokipaari, mis väljendab kõige paremini saabuvat päeva! Või koosta perekalender, kust leiab igaüks kordamööda oma sokipaari! Sokisahtli päkapikud oskavad igasuguseid imesoove advendikalendrite osas täita – seega vali vaid välja! Advendikalendrite laia valiku leiad siit.

Ja siit nad tulevad – Tiktoki magnetkäpakestega hittsokid

Pabahh – need sokid on hitt! Saad trendidega kaasas käia ning teha lõbusaid reelse ja videoid Instagrami või Tiktoki! Teismelistele ja muidu hingelt noortele on need sokid täpselt õige valik, seega ära maga hetke maha, vaid ruttu magnetkäpad ostukorvi ja lusti jagub nii pärisellu kui ka sotsiaalmeediasse!

Foto: Sokisahtel

Ja kui sa nüüd pole ikka veel kinki leidnud, on meil Sulle salajane Sokisahtli uue poe aadress: Sokisahtli kõige suurema valikuga esinduspood asub Tallinna Südalinnas, Draamateatri vastas aadressil Pärnu maantee 12. Miks siia siis tulla? Esiteks, siin on kõige suurem valik e-poe kõrval, teiseks mõnus ja suurepärane vanalinlik atmosfäär. Ja kolmandaks – tule vaata meie jõuluaknaid, mis viivad justkui võlumaale! Jõuluvibe on kauba peale. Südalinna Sokisahtel on avatud iga päev.

www.sokisahtel.net e-pood on avatud 24/7 ja pakid toimetame Sinuni 2-3 tööpäevaga. Ja kui soovid saata sõbrale sokipaari kingiks kasvõi Austraaliasse, siis pole probleemi – teeme ära!

Copy

Märksõnad

Tagasi üles