Ulakad kingiideed, mis sütitavad kire ja muudavad suhte eriliseks

Ulakas Kaunitar
Copy
Foto: Ulakas Kaunitar

Jõulud pole enam kaugel ja peagi vajab kingikott taas täitmist. Kui soovite kallimale ainulaadset kingitust, mis tekitaks elevust, siis tasub pilk heita Ulaka Kaunitari toodetele.

Oma suhte vürtsitamiseks ja koos ulakuste tegemiseks leiab Ulakas Kaunitarist palju põnevaid tooteid. Samas võib kingituste nimekirja lisada ka endaga lõbutsemiseks mõne soovi.

Parim kink on muidugi teineteisele pühendatud aeg. Jõululaupäeva ootamise asemel on võimalus iga päev avada Naughty & Nice advendikalendrist üks karbike, et koos kaaslasega need 24 päeva seiklusterikkamaks muuta.

Foto: Ulakas Kaunitar

Jõulude juurde käivad ikka küünlad, aga Ulakast Kaunitarist ei leia päris tavalist küünalt, vaid Petits Joujoux massaažiküünla. Erutavalt lõhnava küünla vaha sulab nahka hellitavaks soojaks massaažiõliks ning jahe talveõhtu muutub hulga mõnusamaks.

Foto: Ulakas Kaunitar

Kingikotti sobib elegantne LELO Tiani Duo puldiga paaridevibraator, mis pakub naudinguid mõlemale osapoolele armatsemise ajal. Kuni 12 meetri kauguselt võib muuta 8 funktsiooni ja isegi kaasas olev pult võib vibreerides hellitada samal ajal mõnda muud kehapiirkonda. Või miks mitte nautida samaaegseid orgasme Emerald Love armurõngast kasutades. Vibreeriv armurõngas käib jäigastunud peenise ümber ning stimuleerib nii kliitorit, kui peenist. 10 erinevat vibratsioonimustrit ja julgelt võib seda kasutada ka duši all või vannis.

Foto: Ulakas Kaunitar

Vallatusi täis kingikomplektid lisavad vürtsi

Valikuvõimalus võib olla hea, kuid mugav on kink juba valmis komplektina soetada. First Together [S]experience Set on paaridele, kes otsivad uusi naudinguid, sest sealt leiab mitmeid erinevaid paaridele mõeldud naudinguvahendeid, mida koos katsetada.

Romantilised õhtud hubases valguses võib muuta veel erutavamaks kui rebida kinkepakist välja YESforLOV Love Box, kust leiab massaažiõli, stimuleeriva kliitorigeeli, kirsimaitselise kehapliiatsi ja sule.

Miks mitte jätta kingitus nii kaaslase kui ka enda jaoks üllatuseks ja valida hoopis saladuste laegas. Kindel saab olla vaid selles, et laekast leiab põnevaid tooteid sügavate naudingute avastamiseks.

Vallatud kingitused naise kingikotti

Naise erutustaseme suurendamiseks ja uute naudingute kogemiseks sobib kingikotti poetada Lioness nutivibraator. Selles olevad sensorid on ühendatud mobiiliäpiga, kust saab jälgida oma naudingute ja orgasmide tugevusi ning avastada, kuidas iga orgasm veelgi vingemaks muuta.

Foto: Ulakas Kaunitar

Meeldejäävaid naudinguid ja suurt elevust pakub kindlasti armsa kujuga andekas Unihorn Mount’n Peak stimulaator. Unihorni täpne keeleke pakub mõnu kliitorile ja nibudele.

Foto: Ulakas Kaunitar

Tutvu kogu tootevalikuga kaupluses Ulakas Kaunitar, mille leiad aadressilt Roosikrantsi 16, Tallinn või vali oma lemmikud veebilehelt www.ulakas-kaunitar.ee. Jälgi neid ka Instagramis

Copy
Tagasi üles