BURGERIPOLEEMIKA Karmen Jolleri koduhoovi sattunud poolik hamburger pakkus kogukonnagrupile nalja

Elu24
Copy
Karmen Joller.
Karmen Joller. Foto: Madis Veltman

«Vot seda peaks uurima, politseisse teatasite, tõsine juhtum,» ironiseerib üks riigikogulasest perearsti Karmen Jolleri Facebooki tehtud postituse all, kus viimane otsis omanikku poolikule hamburgerile. 

«Keegi õnnetu on üle meie aia pillanud hamburgeri!» kirjutas perearst ja Eesti Perearstide Seltsi juhatuse liige Karmen Joller avalikus Nõmme Facebooki kogukonna grupis, kuhu postitas otseloomulikult ka foto hoovi sattunud poolikust burgerist.

«Tea, et ta on leitud ja väga igatseb oma peremeest! Kiipi polnud, puudus ka telefoninumbriga kaelarihm, sestap jagan siin, loodetavasti saan õnnetule omanikule abiks olla,» naljatles perearstist riigikoguliige.

Jolleri postitus pani aga kogukonnagrupi kihama. 

«Vot seda peaks uurima, politseisse teatatama, tõsine juhtum,» ironiseeris üks. «Ruttu politseijaoskonda. Saab veel 3D teha hambumusest,» naljatles teinegi. «Sellist leidu ei maksa ise puutuda, järsku on vaktsineerimata, siis kuri karjas veel.»

Üks Nõmme elanik aga kirjutas: «See postitus näitab, kui «täissöönud» eestlased on, et kui enam ei mahu kõhtu, siis võib toidu lennutada võõrasse aeda.»

Hiljem kirjutas Joller oma postituse alla: «Nõmmekad on nii toredad ja ühtehoidvad! Milline abivalmidus ja toetus! Süda läheb soojaks, kui kommentaare lugeda!»

Joller nentis, et burger oli hoovilt sääred teinud. «Jõudsin just töölt koju ja avastasin, et burks on ära läinud – kas loodusesse tagasi või omaniku juurde, kes teab,» naljatles ta. 

Müslidraama

Alles hiljaaegu jäi netrahva hambusse ka perearsti Twitteris jagatud müsliretsept. Nimelt jagas Joller retsepti, kuhu kirjutas: «Tervislik toit ei ole kallis ja selle valmistamiseks ei kulu palju aega.»

Mitmed leidsid aga, et tervislikkusest on asi kaugel. 

«Vaadates tooteid, siis tundub suhkrukogus seal olevat päris meeletu. Ma isiklikult ei nimetaks seda tervislikuks toiduks,» kommenteeris näiteks üks. «Ee. See pole müsli, vaid 50 protsenti suhkrustatud hommikukrõbinad,» tähendas teinegi.

Loe pikemalt:

MÜSLIDRAAMA 〉 Perearst Karmen Jolleri jagatud retsept sai korralikult kriitikat: kunagi olid kõik ninnu-nännu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles