Jõulukingitused lastele, mis arendavad ja rõõmustavad

XS Mänguasjad
Copy
Foto: XS Mänguasjad

Kõige olulisem kingitus on mõistagi armastus ja hoolimine, aga laste areng toimub parimal moel siis, kui nad saavad õppida ja kasvada läbi mängu. Kaupluse XS Mänguasjad tootevalikust leiab igas vanuses lapsele just teda köitva mänguasja.

Interaktiivsed mänguasjad on paljude laste lemmikud

Bitzee virtuaalsed lemmikloomad vajavad kasvamiseks armastust ja hoolt. Mida rohkem nendega mängid, seda rohkem lemmikloomi saad. Sööda neid, kiiguta neid magama, korista nende järelt ning vaata, kuidas nad kasvavad beebist Super Bitzeeks.

Foto: XS Mänguasjad

Armas pingviinike Rescue Penguin vajab väga sinu tähelepanu. Karbist leides on ta õnnetu ja määrdunud. Pese ta puhtaks, riieta, toida ja hellita. Nii muutub ta rõõmsaks ja hakkab sinuga suhtlema.

Foto: XS Mänguasjad

Little Live Pets interaktiivne kutsika mängukomplekt on eriti nõutud kõikidele kutsikafännide poolt. Ehita valmis kuut, viimistle see ja siis ilmub, nagu võluväel, armas kutsikas. Ta sööb, joob, mängib ja suhtleb sinuga.

Foto: XS Mänguasjad

bo. Mõmmi on Eestis välja mõeldud ja loodud interaktiivne pehme karu, kes räägib, laulab laule, jutustab lugusid ja loeb luuletusi eesti keeles ning naerab. Karu on unikaalne ja ohutu mänguasi väga väikesele lapsele vanuses 0+ kui ka suurepärane sõber vanematele lastele.

Foto: XS Mänguasjad

Moeteadlike laste kingikotti

Tõeline maagia koos Magic Mixies Pixlings üllatusnukkudega. Et näha maagiat, lisa koostisosad pudelisse, lausu võlusõnad ja vajuta kristallnuppu. Millise nuku saad sina endale?

Foto: XS Mänguasjad

Interaktiivne käekott Purse Pets on rohkem kui käekott ja rohkem kui lemmikloom. Purse Pets käekotid pilgutavad silmi ja reageerivad puudutusele. See on moekas aksessuaar tõelistele fännidele.

Foto: XS Mänguasjad

Rainbow High nukud panevad moelava särama ja sillerdama. Nii palju säravaid värve, nii palju moekaid materjale ja nii palju laitmatut stiili. Iga moe- ja nukusõbra oodatuim kingitus.

Foto: XS Mänguasjad

Mänguasjad poistele

Teade fännidele: Uued Goo Jit Zu Deep Goo Sea tegelased on kohal! Tutvu suure ja võimsa kuni 80 cm pikkuse King Hydraga!

Foto: XS Mänguasjad

Astropod kosmoseteemalise komplektiga - „Kõrgeim missioon“ - saavad lapsed kogeda tõeliselt põnevaid kosmoseseiklusi. Palju liikuvaid detaile ja erinevaid komplekte loovad laheda kosmosemissiooni.

Foto: XS Mänguasjad

Nerf Elite 2.0 mängurelv Double Punch - kaks toru, kaks salve, 20 laengut mõlemast. Vahelduv tulejõud, võimsust lisav kiirendusnupp. Täppislaskuritele ja kiire mängu armastajatele.

Foto: XS Mänguasjad

Väiksematele põnnidele

Play-Doh mängukomplekt „Väikese koka“ restoran kutsub lapsi valmistama ja serveerima mängutoitu - burgerid, pitsa, pasta ja palju muud. Komplekt pakub lõputut loovust, sisaldades üheksa tööriista ja kümme topsi voolimismassi.

Foto: XS Mänguasjad

bo. beebinukk Anna on nagu päris beebi, kelle pehme keha on justkui kallistamiseks loodud. Hoolitse tema eest ja ta on õnnelik. Anna oskab reageerida kümne erineva heliga ning sa saad koos temaga kuulata kahte laulu.

Foto: XS Mänguasjad

Põnevad leiud meisterdamiseks

Airbrush plush on parim kink disainisõpradele, mida saab kujundada markerite, spreipintsli ja šabloonidega. Et mängulõbu jätkuks kauemaks, saab mänguasja ära pesta ja alustada kujundamist otsast peale.

Foto: XS Mänguasjad

Tee hetkega käevõrusid PopStyle Bracelet Maker mängukomplektiga. Saad 170 helme hulgast valida oma lemmikud ja asetada need kummipaelale – üks klikk ja valmis.

Foto: XS Mänguasjad

Make It Real „Peoküüned“ komplektis on palju säravaid ja sädelevaid värve, et luua lõputult palju erinevaid stiile ja disainida imelised küüned.

Foto: XS Mänguasjad

Parimad kingiideed lastele leiad XS Mänguasjad e-poe ja kaupluste tootevalikust. Rohkem infot leiad Facebookist, Instagrammist ja Tik-Tokist.

Copy
Tagasi üles