VIDEO Putini ebatavalise laua üle irvitatakse: kas see pole mitte bassein?

Inna-Katrin Hein
Copy
Venemaa president Vladimir Putin kohtus 25. oktoobril 2023 Moskvas Kremlis eri uskude liidritega. Sotsiaalmeedias visatakse ta uue ristkülikukujulise laua üle nalja.
Venemaa president Vladimir Putin kohtus 25. oktoobril 2023 Moskvas Kremlis eri uskude liidritega. Sotsiaalmeedias visatakse ta uue ristkülikukujulise laua üle nalja. Foto: Sergei Guneyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP/Scanpix

Venemaa president Vladimir Putin kohtus 25. oktoobril Kremlis Katariina saalis mitme usuorganisatsiooni juhtidega, keda oli kokku 12. Maailmameediasse jõudnud fotodel on näha, et Putin istus üksinda ühel pool tohutut ristkülikukujulist lauda ja usujuhid teisel pool, olles üsna kokku surutud.

Kremli teatel oli kohal ka Vene õigeusu kiriku pea patriarh Kirill, Venemaa suurmufti ja Venemaa moslemite vaimse keskdirektoraadi esimees Talgat Tadzhuddin, Venemaa moslemite usunõukogu esimees Ravil Gaõnutdin, Venemaa budistliku traditsioonilise sangha juht Pandito Khambo Lama Damba Ajušeejev ja Venemaa pearabi Berel Lazar, samuti Armeenia Apostliku Kiriku, Vana-Riituse Vene Õigeusu Kiriku ja Evangeelse Usu Kristlaste Liidu (nelipühilaste) juhid, teatab Newsweek.

Laua kuju on sotsiaalmeedias hämmastust tekitanud. Xis (endine Twitter) nimetatakse Vene presidendi uut lauda «naeruväärselt suureks lauaks» ja arvatakse, et «Putini lauakujundajaks olemine on tõenäoliselt väga tulus».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles