USA räppar Snoop Dogg tegi jutusaates nalja, et tal on Eestis tähtsad kontaktid

Elu24
Copy
USA räppar Snoop Dogg.
USA räppar Snoop Dogg. Foto: EPA/Scanpix

Aeg-ajalt tuleb ikka ette olukordi, mil välismaa sarjades, filmides või jutusaadetes tuleb juttu Eestist. Nõnda juhtus ka möödunud nädalal, kui Jimmy Kimmeli jutusaates tuli jutuks Eesti. 

Snoop Dogg väisas möödunud nädalal jutusaadet «Jimmy Kimmel Live» ja räägiti, nagu ikka, räppari kanepilembusest.

Saatejuht Jimmy Kimmel avaldas, et eelmise õhtu külaline rääkis Snoop Doggist ühe loo, kus ta Islandil ostis kanepit, mille leidis tänu räppari kontaktidele. 

Räppar avaldas intervjuus, et alati tuleb kasuks, kui sul on kõikjalt palju kontakte. «On hea, kui on sõbrad, kellel on sõpru, rahvusvahelised ja üleilmsed, kes hoiavad sind meditsiiniliselt pühendatuna kõikjal, kus sa oled,» viskas Snoop Dogg nalja ja viitas sellele, et ta saaks kanepit tänu oma tutvustele kätte kõikjalt.

Kimmel küsis selle peale, kas tal on kontakte Iirimaal ja Mehhikos, mille peale vastas räppar jaatavalt. Pärast seda mainis Kimmel veel paari riiki, kuni ta küsis: «Aga kuidas on Eestiga?» 

Saatejuht tegi veel nalja, et Snoop Doggil peaks kindlasti seal kontakt olema, sest inglise keeles kõlab Eesti ehk Estonia häälduses justkui sõna «stone», mis on ühtlasi viide kanepi tõmbamisele.

«Ma olen üsna kindel, et mul on seal mõned inimesed, tead küll, mida ma mõtlen,» läks räppar naljaga kaasa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles