Octomum Nadya Suleman poseeris poolpaljana

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nadya Suleman
Nadya Suleman Foto: SCANPIX

USAs kaheksa lapse ilmaletoomisega kuulsaks saanud Nadya Suleman poseeris ajakirja Closer jaoks palja ülakehaga, näidates, et ta ei ole ülekaaluline.

Octomomi hüüdnime kandva naise sõnul on ta lapsed nüüd kolmeaastased ning ta on peaaegu saavutanud uuesti oma ideaalkehakaalu, edastab Daily Mail.

Naisel oli enne kaheksat last veel kuus last. Ta peres on kokku 14 last.

«Hoolimata nii paljude laste sünnitamisest olen ikka ilusa kehaga. Olen mitmel viisil kadestamisväärne. Olen ka hea ema. Mind ärritab vahel liigne meestepoolne huvi,» lausus ameeriklanna.

Ta lapsed ei teadvat, mis on kommid. Laste menüüs on vaid tervislikud toidud.

Naise sõnul on tal palju lapsi, kuid viimased 13 aastat on ta elanud tsölibaadis. Ta rasestus kunstlikust viljastamisest.

«Elan oma laste nimel ning ma ei kavatse enne endale meest otsida, kui kaheksa last on saanud 18-aastaseks,» sõnas ameeriklanna.

Ta lisas, et pärast laste sündi alustas ta treeningutega, et liigsest kehakaalust vabaneda.

«Ma ei jälgi, kui palju söön ja ma ei kaalu nüüd end. Kaheksa lapse kandmise ajal mu kehakaal kahekordistus. Kuid nüüdseks olen oma tavapärases vormis tagasi,» selgitas Suleman.

Naise kinnitusel võib ta küll palju süüa, kuid ta menüü koosneb enamjaolt puu- ja juurviljadest. Samuti jookseb ta nädalas üle 60 kilomeetri.

Nadya Suleimani kaheksa last, kellest kuus on poisid ja kaks tüdrukud, sündisid 2009. aasta jaanuaris.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles