«PEALTNÄGIJA» Hambaarsti juures käigud muutusid õudusunenäoks: ma ei tea ühtegi teist arsti, kellel oleks nii palju ravivigasid (1)

Katrin Lust
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Katkised hambad kahjustavad tervist. Pilt on illustratiivne.
Katkised hambad kahjustavad tervist. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kolmapäevaõhtune «Pealtnägija» keskendus seekord «õuduste stomatoloogile». Tallinnas tegutseval doktor Dmitri Filippenkol on kümneid patsiente, kes pole tema tööga rahul. «Ta võtab valmistööde eest raha ette, aga inimesed tööd ei saa,» ütles «Pealtnägijale» hambaarst Katrin Metstak. «Ma ei tea Eestis mitte ühtegi teist arsti, kellel oleks nii palju ravivigasid.»

«Pealtnägija» vestles mitme dr Dmitri Filippenko patsiendiga, kes olid saanud temalt praaktöö. «Pealtnägijale» teadaolevalt on arstil kümneid patsiente, kes pole tema tööga rahul. Sotsiaalministeeriumi juures tegutseva arstidest koosneva ekspertkomisjoni sõnul on dr Filippenko kohta tehtud lausa 25 kaebust, millest kaheksa on olnud otsesed ravivead.

«See on ikka väga masendav, mida need inimesed tunnevad. Mis ma siis nüüd teen või kuhu ma lähen ja kui seda kõike hakkavad kohtuveskid jahvatama, siis kust ma selle raha võtan!» arutles saates hambaarst Katrin Metstak, kelle sõnul on lausa ennekuulmatu, et üks arstiteaduskonna lõpetanud arst endale selliseid töötulemusi lubab.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles