The Independent: Putin kukkus väidetavalt oma magamistoas kokku (6)

Inna-Katrin Hein
Copy
Venemaa president Vladimir Putin 13. oktoobril 2023 Biškekis Ala-Artša residentsis suundumas Sõltumatute Riikide Ühenduse (SRÜ) riigipeade kohtumisele eelnevale tervitustseremooniale.
Venemaa president Vladimir Putin 13. oktoobril 2023 Biškekis Ala-Artša residentsis suundumas Sõltumatute Riikide Ühenduse (SRÜ) riigipeade kohtumisele eelnevale tervitustseremooniale. Foto: Vyacheslav Oseledko / AFP/Scanpix

Venemaa presidendi Vladimir Putini tervis on juba aastaid olnud spekulatsioonide ja kuulujuttude teema. Hiljutised teated räägivad teisiku kasutamisest, salajasest keemiaravist, Parkinsoni tõvest ja väidetakse, et ta kukkus trepist alla, maandus oma õndraluule ehk sabakondile ja lasi end täis.

Sel nädalal hakkas ühismeedias liikuma seni kõige drastilisem jutt 71-aastase riigipea tervise kohta. Varjatud allikate sõnul koputasid Putini ihukaitsjad mehe privaatmagamistoa uksele, astusid sisse ja leidsid presidendi põrandal poolteadvusetult krampides väänlemas, teatab The Independent.

Ruumis olnud söök ja jook oli ümber lükatud ja arstid tormasid Putinit elustama, samal ajal kui tema arvatav südameinfarkt tekitas lähikonnas paanikat.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles