UUED TUULED Dagmar Oja võttis vastu põneva väljakutse: 15 minuti jooksul sai otsus tehtud

Elu24
Copy
EMA 2021 proovid. Dagmar Oja.
EMA 2021 proovid. Dagmar Oja. Foto: Erlend Štaub / Jüri Kartul / Kairi Killing

«Mul on teile uudiseid!» teatas Dagmar Oja Instagramis mõned päevad tagasi, kui avalikustas, et liitus Poprock muusikakooliga. Muusikakooli kodulehelt leiab õpetajate nimistust ka Dagmar Oja.

Muusikakooli kodulehel on kirjutatud, et Poprock on kool, kus saab ellu viia oma muusikalised eesmärgid ja unistused. «Meie õpetajad pole mitte ainult silmapaistvad pedagoogid, vaid ka aktiivsed osalejad Eesti muusikatööstuses, kellel on selles valdkonnas ulatuslik kogemus,» kirjutatakse õpetajate nimistu juures, kust leiab ka Dagmar Oja.

Toimetusele nentis Dagmar, et võttis otsuse vastu 15 minutiga. «Enim võlus see, et noortele saab bänditegemist õpetada, kuna see on suur fookus sellel koolil,» selgitas Dagmar, miks pikalt ei mõelnud.

Dagmar on uue katsumuse eel aga ootusärev. «Ootan selle väljakutse juures seda, et tuleb palju huvilisi, kes on hingega asja juures!»

Muusikakooli kodulehel seisab kirjas, et Dagmar on laulmist õppinud Georg Otsa nimelises Tallinna Muusikakoolis. Ta on olnud taustalaulja ja on seda siiani niisuguste Eesti ja välismaa artistidega nagu 2QS, Liis Lemsalu, Sahlene, Ira Losco, Paul Young, Double You, Ivo Linna, Anne Veski jpt.

Dagmar on tausta laulnud ka mitmel Eurovisiooni lõppvõistlusel ja paljudes muusikalistes teleprojektides. Lisaks on ta bändi Suured Tüdrukud eestvedaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles