Kingitused, mida saad enne ostmist maitsta ja kogeda

KAFO EESTI
Copy
Foto: Kafo Eesti

Pühadeaeg saabub kiiremini, kui arvata oskame, seepärast on tark kingioste mitte jätta viimasele hetkele. Lähenevad pühad toovad endaga kaasa palju rõõmu, kuid ka pisut muret – milline on ideaalne kingitus ja kust see leida.

Kohvi joomine on paljude inimeste hommikune rituaal. Kui soovid pakkuda erilist kingitust kohvisõbrale, pereliikmele, kolleegile või iseendale, siis KAFO aitab sul leida neile täiusliku kingituse. KAFO kohvielamuste keskus pakub laias valikus kvaliteetseid kohvimasinaid ja -seadmeid, maitsvaid kohviube, ökomärgistusega teesid, superblendereid ja muud, mis muudavad hommikud helgeks ja nauditavaks.

Parimad kohvimasinad premium brändidelt

KAFOst leiad laia valiku kvaliteetseid kohvimasinaid sellistelt tuntud brändidelt nagu JURA, Nivona, Miele, De’Longhi, Sage ja Stollar.

Kas sa eelistad espressot, cappuccinot või lihtsalt musta kohvi? Mitu tassi kohvi jood päevas või nädalas? Kuidas sa soovid, et kohvimasin sinu köögis välja näeks ja elustiiliga kokku sobiks? Või oled pigem kohvivalmistamise entusiast, kes eelistab kohvi AeroPressiga käsitsi meetodil valmistada?

Ainuüksi toodete spetsifikatsioonide lugemine ei aita sind otsuse langetamisel. Kui sa ei tea täpselt, millist kohvimasinat valida, siis KAFO keskuses saad need praktikas proovile panna ja enne ostmist katsetada erinevaid mudeleid.

Foto: Kafo Eesti

Kingisoovitused ja nipid kohviarmastajatele

Lisaks kohvimasinatele pakub KAFO ka mitmeid teisi suurepäraseid kingiideid, mis sobivad ka väiksema eelarvega ja toovad rõõmu igale kohvi- ja teesõbrale. Siin mõned vahvad kingiideed.

Jõulukohv: Brasiilia ja Etioopia päritolu erikohv, mis pakub rikkalikku ja tasakaalustatud kohvikogemust kogu pühade ajaks.

Foto: Kafo Eesti

Aromaatne jõulutee: teesõpradele sobib kingituseks suurepäraselt kvaliteetne teekann ja erilised teesegud. Valikus on üle 100 erineva tee, sealhulgas öko-kvaliteediga puruteed, mis on loodud spetsiaalselt jõuludeks.

Foto: Kafo Eesti

Kapselkohvimasin: kui kingisaaja eelistab kiiret ja lihtsat kohvi valmistamist, on kapselkohvimasin suurepärane valik, mis võimaldab katsetada erinevaid kohvimaitseid vaid ühe nupuvajutusega.

Foto: Kafo Eesti

Aeropress: tõelised kohvifännid hindavad käsitsi valmistatud kohvi. Stiilne Aeropress, kvaliteetne käsiveski ja erikohvioad toovad hommikusse uue maitseelamuse.

Foto: Kafo Eesti

Kakao ja piimavahustuskann: hommikune nauding ei seisne ainult kohvis. Kakaoarmastajatele on piimavahustuskann suurepärane kingitus, et valmistada igal hommikul kreemjas ja maitsev kuum kakao.

Blender: kui kohv või muud soojad joogid sinu lähedast ei kõneta, siis KAFO valikus on ka Blendteci superblenderid, millega saab valmistada mitte ainult smuutisid, vaid ka jumalikku jäätist, mandlipiima, täiuslikku jahu ja pähklivõid, maitsvaid dipikastmeid, sooja suppe ja palju muud – kõike vaid ühe nupuvajutusega.

Aeg kingikott täita

KAFO kohvimasinad aitavad hommikuse kohvihetke muuta erakordseks. Üllata sel aastal oma kohviarmastajast sõpra või pereliiget tõeliselt erilise kingitusega, mis toob hommikusse veelgi rohkem rõõmu. Külasta KAFO kohvikogemuste keskust aadressil Peterburi tee 44/1 Tallinnas või e-poodi https://www.kafo.ee/, et leida täiuslik kingitus.

Foto: Kafo Eesti
Copy

Märksõnad

Tagasi üles