FOTOD Christin-Amani Kiivikas pälvis maailmameistrivõistlusel kõrged kohad: poeg on minu edasiviiv jõud ja motivatsioon

Elu24
Copy
Foto: Erakogu / Christin-Amani Kiivikas

«Enda jaoks olen ma võitja nagunii, sest ei saa mainimata jätta, et teen seda peagi kaheseks saava pisipoja kõrvalt,» ütleb Christin-Amani Kiivikas, kes pälvis IFBB maailmameistrivõistlustel kaks neljandat kohta. 

Nädalavahetusel toimusid Leedus Vilniuses IFBB (Rahvusvahelise Kulturismi ja Fitnessi Föderatsiooni – toim) maailmameistrivõistlused, kus lavale astus ka kulturisti Ott Kiivika tütar Christin-Amani Kiivikas. Noor naine võistles kahes kategoorias: juuniorid vanuses 16–23 aastat ja naised pikkuses kuni 168 cm.

«Kuna tegemist on minu esimese hooajaga uues kategoorias, siis tegelikult läksime lihtsalt kogemust saama ega seadnud kõrgeid ootuseid, mis sellise subjektiivse ala puhul on äärmiselt oluline,» tõdes Christin-Amani Kiivikas, kes pälvis kaks neljandat kohta.  

«See on suurepärane tulemus ja senini minu kõrgeim koht tiitlivõistlustel,» jääb neiu rahule. «Muidugi võita soovib igaüks, aga samas on nüüd tagantjärgi analüüsides pigem äge, et mul on reservi ka tulevikus medali kohale pretendeerida. Annab indu ja tahtejõudu juurde!»

Foto: Erakogu/Christin-Amani Kiivikas

Christin-Amani tõdes, et aega puhata paraku veel ei ole. «Ega ma palju praegu puhata ei saagi, sest hooaeg jätkub täistuuridel juba 28. oktoobril, kui Pärnus on Eesti meistrivõistlused,» nendib Amani. Nädalavahetusel toimuvatel võistlustel astub Amani võistlustulle samuti kahes kategoorias: Bikini Fitness juuniorid vanuses 21–23 aastat ja Fit Model kategoorias.

«Enda jaoks olen ma võitja nagunii, sest ei saa mainimata jätta, et teen seda peagi kaheseks saava pisipoja kõrvalt. Tema on minu edasiviiv jõud ja motivatsioon!»

Foto: Erakogu / Christin-Amani Kiivikas

Poisslapse emaks sai Christin-Amani Kiivikas 22. detsembril 2021. «Oleme äärmiselt õnnelikud ning raske on sõnadesse oma emotsioone panna! Väga suureks toeks on olnud nii minu kui ka kaaslase perekond!» sõnas ta toona. «Selline tunne, et kas päriselt ka ta oli minuga koos üheksa kuud ja nüüd päriselt on ta meiega siin füüsilises maailmas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles