ARMSAD KLÕPSUD Liis Lemsalu sõbrannad korraldasid talle üllatuseks uhke beebipeo (2)

Elu24
Copy
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Konstantin Sednev / Postimees

20. oktoobril tähistas lauljatar Liis Lemsalu sünnipäeva. «Ma olen seesama Liis, kuid samas tunnen, et olen selle lühikese aja jooksul ikka nii palju ka muutunud,» kirjutas ta Instagramis, viidates peagi sündivale beebile, keda ta peab suurimaks kingiks. Nüüd jagas Liis fotosid toredast üllatuspeost, mille sõbrannad talle sünnipäeva ja peagi sündiva beebi puhul korraldasid. 

«Mu üllatus babyshower (beebipidu – toim) / sünnipäev ehk ma olen nüüd 200 protsenti valmis seda uut etappi vastu võtma! Sellised väekad naised on mu ümber ja see armastuse tunne mu sees on hetkel piiritu! Tänulik, tänulik, tänulik,» ütleb Liis Lemsalu Instagramis. 

«Sünnipäeva hommik algas kerge jalutuskäiguga, plaane oli mul tol päeval null, tahtsin lihtsalt kulgeda ja niisama päeva nautida,» nendib Liis Instagrami loos. «Kella kaheks sain aga käsu end valmis sättida, ise teadmata, mis saama hakkab, kuhu mind viiakse või mis üldse toimub,» jätkab ta. Kui Liis üllatuskohta kohale jõudis, hakkas ta esmalt kohe nutma. Teda ootasid kallid sõbrannad ja suur lillekimp. Järgnev õhtu pakkus lauljatarile palju üllatusi. 

Üllatuspeol maiustati koogiga, tehti joogat ja heliteraapiat. «Ebareaalselt ilus ja maitsev kook,» õhkab Liis ja on peo üle üliõnnelik. Peol viibis ka Liisi ema. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles