VIDEOKLIPP Elina Nechayeva tutvustas ulaka laulu saatel oma uut lemmiktrenni

Elu24
Copy
Elina Nechayeva.
Elina Nechayeva. Foto: Mardo Männimägi

Ooperilaulja Elina Necyaheva on avastanud enda jaoks uue huvitava ja kasuliku hobi ehk treeningu. Oma fännidele tutvustas Elina oma uut hobi ühismeedias ühe ulaka Portugali laulu saatel.

«Avastasin uue lõbusa ja kasuliku treeningu,» teatas ooperilaulja Elina Nechayeva paar päeva tagasi ühismeedias. 

Elina uueks hobiks või õigemini treeninguks on hobusesimulaatoriga ratsutamine! «Armastan hobustega ratsutamist, kuid tihti läheb mu tähelepanu imeliselt võimsa looma juhtimine õigesse suunda ja õigete käskude andmisele,» tõdes Elina, kelle ühismeediast leiab mitmeid postitusi hobustest. Ooperilaulja armastus ratsutamise vastu algas 2002. aastal. 

Hobusesimulaatoriga saab Elina enda sõnul palju paremini oma tehnikale keskenduda. Sedalaadi treening aitab läbi tasakaalu tugevdada lihaseid, mõju positiivselt kehahoiakule ja tugevdab jalalihaseid. 

«Ja cardio! Ärge alahinnake neid eeliseid, sa hakkad higistama,» lubas Elina.

Ooperilaulja jagas ka videoklippi oma treeningust ja märkis selle külge ka ühe rütmika loo DJ Holanda poolt pealkirjaga «Montagem Coral».

«Aga, kas saad aru, mida see laul ütleb portugali keeles?» küsis Brasiiliast pärit Conrado, kes kolm aastat tagasi Eestisse kolis. Elina palus portugali keelt oskaval Conradol end valgustada.

«Noh, kuna sa küsisid, siis need laulusõnad on umbes järgmised,» alustas Conrado ja jagas Elina postituse all klubiloo ühe salmi tõlget: «Ta tuleb, hoides kanepit, ulakas noor neiu lõõgastub. Ta läheb p*****e poole, ulakas ja häbitu. Ta istub selle peale...»

Laulusõnad ajasid Elina naerma ja ooperilaulja vihjas kelmikalt: «Sobib hästi videoga, aga mina istun hobuse stimulaatoril! Oih, ma mõtlesin simulaatorit.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles