FOTO Põlva kaupluses äratas kliendi tähelepanu karastusjookide riiul. «Kiitus tegijale!»

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Põlva Maksimarket. Foto on illustreeriv.
Põlva Maksimarket. Foto on illustreeriv. Foto: Mati Määrits / Lõuna-Eesti Postimees

Põlva Maksimarketi kaupluses on Coca Cola, Fanta ja Sprite'i pudelid piinliku täpsusega riiulile ritta sätitud. Hoolika töö püüdis pildile üks poe klient. «Nägin ja imestasin ka,» ütleb teine poekülastaja.   

«Põlva kodanik» Facebooki grupis on postitatud foto kaupluse riiulist, kuhu asetatud karastusjookide ülimalt sirged read pakuvad tõelist silmailu. «Perfektselt Maksimarketis. Ei jäänud märkamata. Kiitus tegijale,» kirjutab Põlva elanik Anneli ja jagab allolevat fotot. 

Karastusjoogid Põlva kaupluse riiulil.
Karastusjoogid Põlva kaupluse riiulil. Foto: Erakogu

«Nägin ja imestasin ka. Võtsin ühe pudeli Coca Colat ja tõmbasin teise tagantpoolt ettepoole, et mitte seda ilu rikkuda,» ütleb fotot kommenteerinud Victoria. Temaga nõustub Kaisa, kes sõnab: «Ka mina imestasin, et milline täpsus.»

«Inimeste tahe pühenduda oma tegevusele või tööle on märkimisväärselt erinev,» mõtiskleb Jaanus. «Mõne jaoks on tema töö kirg, väljakutse. Asi, mida teha hästi ja natuke rohkemgi – mitte ainult pudel riiulil. Teise jaoks on see vastutusevaba olesklemine. Ja mis eriti kurb – kui arvestada see panus ümber rahasse, siis on viimase palk suurem kui inimesel, kes teeb tööd kirega.»

«Sealt riiulist ei julge võttagi. Rikud ära kohe,» ütleb fotot kommenteerinud Pille Marie. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles