LUGEJA FOTOD Hetked riigikogus enne skandaali puhkemist (1)

Elu24
Copy
Riigikogu ööistungite ajal käis töö ja vile koos ning politsei pidi ühel eriti sündmusterohkel ööl riigi esindushoones korda looma.
Riigikogu ööistungite ajal käis töö ja vile koos ning politsei pidi ühel eriti sündmusterohkel ööl riigi esindushoones korda looma. Foto: Erakogu

Ööistungil käinud külaline saatis Elu24 toimetusele fotod, mis ta riigikogus neljapäeva öösel jäädvustas. «Elan vanalinnas ja läksin jalutama lihtsalt õhtul. Siis meenus, et on ju ööistung ja tekkis idee, et lähen vaatan, mis seal toimub,» räägib külaline, kes täna hommikul tahtmatult skandaali sattus. «Kõik oli rahulik ja tore seal,» ütleb ta. 

Täna hommikul võis raadiost kuulda skandaalset uudist – riigikogu puhvetisse olevat kutsutud politsei, kes pidi tegelema joobes inimeste rahustamise ja laialisaatmisega. Tegelikkuses tuli patrull kohale seetõttu, et külaline tegi pilti kohas, kus riigikogu reeglite järgi pilti teha ei tohi. «Ma tegin fotosid ja see ei meeldinud Kalle Grünthalile ja keegi kutsus politseipatrulli,» rääkis Elu24-le intsidendis osalenud mees.

Riigikogu hoones käis öisel ajal melu.
Riigikogu hoones käis öisel ajal melu. Foto: Erakogu
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles