ÖISED TÖÖTUNNID Riigikogust minema saadetud külaline: Kalle Grünthal ei soovinud, et ma teda pildistan. Seepeale paluti mul lahkuda (10)

Katrin Lust
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Kalle Grünthal ja Varro Vooglaid Riigikogus.
Kalle Grünthal ja Varro Vooglaid Riigikogus. Foto: Erakogu

Täna lahvatas skandaal, kuidas Riigikogu puhvetisse kutsuti politsei, kes pidi väidetavalt tegelema südaöö paiku joobes inimeste rahustamisega. «Ma tegin fotosid ja see ei meeldinud Kalle Grünthalile ning kohale kutsuti maja patrull,» rääkis Elu24-le intsidendis osalenud mees.

Kalle Grünthali sõnul vastab tõele, et erimeelsused tekkisid pildistamisest, mitte sellest, et keegi oleks puhvetis täis peaga räusanud. «Meil on seal reeglid, et pildistada ei tohi,» kommenteeris juhtunut Grünthal.

Eile hilisõhtul helistas Riigikogu puhvetis pahameele tekitanud kodanik kõigepealt keskerakondlasele Ester Karusele, kes registreeris külalise ja lasi ta majja sisse. «Kuna toimus ööistung, siis jalutasime majas veidi ringi ja vaatasime, kuidas inimesed hilistel õhtutundidel tööd teevad,» räägib pahameele alla sattunud kodanik. «Siis aga pidi Ester minema fraktsioonikoosolekule ja kuna ma nägin, et Juku-Kalle Raid oli Riigikogu puhvetis, keda ma samuti hästi tunnen, siis otsustasin minna temaga korra juttu puhuma. Me kindlasti ei lällanud või kuidas iganes on seda vestlust täna avalikkuses kommenteeritud. Rääkisime Vene ajaloost ja poliitikast, raamatutest ja Juku seltskonnas oli ka tuntud filmirežissöör Andres Puustusmaa, kellega sai samuti erinevaid teemasid arutatud.»

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles