ANNA ÜLES NORSKAJA! Raadio MyHits otsib vabariigi põnevamaid norskajaid: et kõik saaksid magada ja peatäie naerda

Elu24
Copy
Foto: MyHits

«Hea une juurde käib ka vaikne tuba, kuid me kõik teame kedagi, kes põriseb kõvemini kui traktorimootor,» räägib raadio MyHits saatejuht Andry Padar, kes kutsub üles oma kaaslase või lemmiklooma norskamist lindistama ja raadiojaamale saatma.

Huvitavamad norskamised mängitakse raadioeetris anonüümselt ette ning lisaks heale tujule saavad parimad premeeritud. Andry Padari sõnul ei tohiks norskamine olla tabu ja kui seda vürtsitada hea huumoriga, siis on võimalik sellele tuua elutervet tähelepanu. «Me tahame, et kõik saaksid hästi magada ja peatäie naerda,» lisab Padar.

Kolmapäeval alanud kampaania on täistuuridel käima läinud, sest raadiojaamale on saadetud juba mitukümmend salvestust. Maailmas on näiteid, kus on kaaslaste norskamisi salvestatud ja pandud üles näiteks Spotifysse, kus need on saanud üle 40 tuhande kuulamise. «Ma ütleks, et see on ainulaadne võimalus oma «kannatust» vahetada auhinadade vastu,» innustab Padar kampaaniast osa võtma.

kampaaniast osavõtmiseks tuleb saata heli- või videofail oma norskavast lemmikust või kaaslasest aadressile www.myhits.ee/norskamine või emailile myhits@myhits.ee.

Kõikide saatjate vahel läheb loosi erinevat MyHits nänni ja peaauhinnaks on AirPods Pro 2 generatsiooni kõrvaklapid.

Esimeseid norskeid saab kuulda juba sel reedel MyHitsi hommikuprommis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles