VIDEOINTERVJUU Tõsielustaarid Seidi Voogre ja Ada Nelke elust täna: tähelend on möödunud, peame uue ja ägedaga välja tulema (1)

Copy
Ada Nelke ja Seidi Voogre
Ada Nelke ja Seidi Voogre Foto: Pilt videost

Sügisesele Tallinn Fashion Weekile ilmusid õhtupimeduses ka tõsielustaarid ja sisuloojad Seidi Voogre ja Ada Nelke, kes veel mõne aasta eest olid pea koguaeg tähelepanu keskpunktis – kas nad igatsevad seda endiselt? Rääkisime ka moest ja naised ei teinud sellest saladust, et Eesti disain on neile küll südamelähedane, ent rahakott alati peale ei hakka. «Ma ütlen ausalt, mul ei ole raha disainerriiete jaoks, ma pigem tarbin kiirmoodi,» paljastab Seidi avameelselt. Ada Nelke leiab parimad pärlid aga taaskasutuspoodidest.

Tõsielukangelannad Ada Nelke ja Seidi Voogre võtsid istet Tallinn Fashion Weeki esireas ning jagasid oma mõtteid kiirmoe ja disainerrõivaste kohta. Naised ei tee sellest saladust, et nende jaoks ei ole peamine disainerrõiva olemasolu, kuivõrd omapära ja võimalus erineda. 

Enne moeteemadasse sukeldumist on paslik meenutada, et kevadel Ada ja Seidiga kohtudes valmistusid tõsielustaarid suve vastu võtma autoroolis. Lubati, et load saavad tehtud, et ringsõit mööda Eestimaa teid saaks alata. Kas plaan on nüüd täidetud?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles