Tulisa Contostavlos kaebas seksivideo lekitaja kohtusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulisa Contostavlos
Tulisa Contostavlos Foto: SCANPIX

Briti superstaarisaate kohtunik ja lauljatar Tulisa Contostavlos nõuab ekskallimalt 100 000 naela seksivideo lekitamise eest.

Naine oli vapustatud, kui tema ja ekskallima Justin Edwardsi seksivideo internetti jõudis, vahendab Contactmusic. Tulisa peab vastutavaks Justinit, kuid mees eitab süüd.

Nüüd on Tulisa advokaadid Justini vastu ametliku süüdistuse esitanud ja nad soovivad keelata mehel videost avalikult rääkida.

Video lekkimise järel postitas Youtube'i video, milles süüdistab Justinit.

«Nagu arvata võite, olen viimased päevad täiesti löödud. Kui jagad intiimseid hetki armastatud inimesega, kellest hoolid ja keda usaldad, ei suuda sa uskuda, et see materjal jõuab ükskord terve maailma ette. See on minu jaoks väga raske,» sõnas naine.

Mees soovitas aga Twitteri vahendusel: «Enne hinnangute andmist kuulake ära mõlemad osapooled! Sellise juhtumi puhul peetakse vaikimist väärikaks, kuid ma pean kõnelema, et faktid teieni tuua.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles