«KEILA KOOLI HIRM» Kooliõpetajate fotodest meisterdatakse TikToki videoid. Politsei: see ei ole kuidagi aktsepteeritav (2)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Kõrge keskmise palgaga paistavad silma Harjumaa omavalitsuste koolid. Keila Kooli pidav Keila linn maksis enda õpetajatele augustis keskmiselt 2316 eurot ehk üle 120 protsendi Eesti keskmisest.
Kõrge keskmise palgaga paistavad silma Harjumaa omavalitsuste koolid. Keila Kooli pidav Keila linn maksis enda õpetajatele augustis keskmiselt 2316 eurot ehk üle 120 protsendi Eesti keskmisest. Foto: Keila kooli Facebook

«Taolisi kontosid tehakse üle Eesti. Kahjuks tundub, et see on kasvav trend, millega noored kaasa lähevad,» nendib veebipolitseinik Getter Kangur, rääkides TikToki kontodest, kuhu postitatakse kooliõpetajatest ilma nende nõusolekuta fotosid. Keila kooli direktori kohusetäitja tunnistab, et nad suhtlevad ka politseiga. 

26. septembril postitas üks kasutaja TikToki esimese video, mille pealkirjaks «Keila kooli hirm». Tänaseks on kõnealusel kontol juba neli videot, millest kõige populaarsemat on vaadatud üle 21 000 korra. Videoklipis näidatakse Keila kooli vene keele õpetajat. Kommentaariumis arutletakse, kas õpetaja on hirmus või mitte. «Mul tuli hirm peale, kui ma teda nägin,» kommenteerib näiteks üks. 

«Kui tema peaks teile tundi andma, soovitan üle lasta,» seisab aga järgmise video juures, milles on üles riputatud järjekordse õpetaja foto koos tema nimega. Videoklippide all jagatakse soovitusi, millistest õpetajatest võiks veel videoid teha. Ühe naisõpetaja foto juurde on aga kirjutatud «Allergia õpilaste vastu».

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles