Robert Sarv BSH raamatumüügi peatamisest: ilmselt oli soov Brigittet kottida (2)

Katrin Lust
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Robert Sarv. FOTO: Konstantin Sednev.
Robert Sarv. FOTO: Konstantin Sednev. Foto: Konstantin Sednev

Eile otsustas Harju maakohus, et Brigitte Susanne Hundi «Ärahellitatud printsessi» raamatute müük on peatatud kuni 23. oktoobrini. Kuigi uudis selle kohta šokeeris paljusid, jääb Hunti kohtus mitu korda esindanud jurist Robert Sarv otsusest kuuldes siiski rahulikuks. «Kuigi Brigitte pakkus kokkulepet ja soovis Delfiga maha istuda, siis Delfi otsustas ikkagi joosta kohtusse, mis näitab omakorda seda, et meediamaja ei soovi leida rahumeelset lahendust, vaid pigem on nende soov Brigittet lihtsalt kottida,» nendib Sarv.

Robert Sarv on olnud aastaid Brigitte Susanne Hundi ihuadvokaat ja ta on seltskonnatähte esindanud just eelkõige netikommentaaridega seotud vaidlustes. Praegu Sarv enam tema advokaat ei ole ja jätkab tööd juristina. Sarve sõnul esindab Hunti nüüd Emerald Legali advokaat Märt Mürk.

«Aga see ei tähenda seda, et ma ei saaks kaasust kommenteerida. Igal juhul ei ole tegemist karmi otsusega,» hoiab täna juristina töötav Sarv rahulikku meelt ja Kroonika kõlava pealkirjaga, et kohus keelas Hundi raamatumüügi, ta paaniliselt kaasa ei lähe.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles