GALERII Eesti oma «Pretty little liars»? Ergo Kuld ja Katariina Libe väntavad uut draamasarja

Elu24
Copy

Praegu käivad Elisa Huubi põnevussugemetega draamasarja «Täiuslik sõbranna» võtted, mille režissöör on Ergo Kuld ning stsenaristideks Katariina Libe ja Reeli Reinaus. Vaata galeriist, milliseid näitlejannasid saab näha sarja peaosades! 

Uue sarja keskmes on keskkonnaminister Agnes, kes on kohe rajatava tuulepargi üks eestvedajaid ja hakkab ootamatult saama ähvarduskirju. Anonüümne väljapressija nõuab tuulepargi ehituse seiskamist või muidu teeb ta avalikuks Agnese 15 aastat tagasi traagiliselt lõppenud peo tagajärjed, kus üks neljast sõbrannast jäi teadmata kadunuks.

Kolm peol osalenud sõbrannat – Agnes, Britt ja Elis – kes ei ole 15 aastat üksteist näinud, asuvad nüüd koos minevikus tuhnima. Kõik naised kardavad salamisi, et just nemad on Susanna arvatavas surmas süüdi. Mis aga tegelikult Susannaga juhtus? Sarja peaosades on Loviise Kapper, Mariel Korjus ja Carolin Ligi.

Katariina Libe on Diktorile rääkinud: «Ega ma kellegi teise ukse taga ei käinudki kraapimas, palusin Ergo (Ergo Kuld, produktsioonifirma Kassikuld üks asutajatest, sarja režissöör – toim) käest võimalust. Tal tekkis tegemistes lünk ja käis välja idee, et oleks vaja naistekat, millel oleks ka põnevust ja sisu. Meil hakkas mõte kohe kerima: et oleks naistekas, mille peategelased oleksid naised, aga selle all oleks draama, põnevuslugu, mis oleks ühtlasi ka natuke nagu krimilugu. Seriaalil oleks mitu kihti.»

Sarja režissöör on Ergo Kuld ning selle kirjutasid Katariina Libe ja Reeli Reinaus. Stsenaariumi konsultant on Tiina Lokk.

Sari esilinastub PÖFFil ja on vaadatav ainult Elisa Huubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles