HUMOORIKAS VIDEO Ott Leplandi ja Andres Puuseppa saatis India reisil õnnetuste jada: see lõi sõna otseses mõttes põhja alt ära! (1)

Elu24
Copy
Ott Lepland ja Andres Puusepp.
Ott Lepland ja Andres Puusepp. Foto: Kanal 2 Õhtu!

«Ühel hetkel oli plaksti ja lihtsalt telefon võeti käest ära sõidu pealt!» räägib muusik Ott Lepland «Õhtu!» saates uskumatust India reisist. «Peale seda sündmust ma istusin 24 tundi järjest oma hotellis poti peal,» räägib raadiohääl Andres Puusepp, kellel oli oma õnnetu reisikogemus. Vaata humoorikat klippi!

Muusik Ott Lepland ja raadiohääl Andres Puusepp käisid kolm päeva kestvas India pulmas, kus laulja esines. Kuigi pidu ja pillerkaarr kestis kaua, ei piirdunud reis vaid õnnelike juhtumiste ja juubeldusega. Kohe päris reisi alguses varastati Oti telefon ära. 

«Me sõitsime Andresega kahekesi rixa peal (mootorratas, mille taha on paigutatud istmed – toim) ja mina siis muidugi hakkasin seal videot tegema, et «Oi-oi, kuidas siis on, kui tore», filmisin Puuseppa ja ühel hetkel oli plaksti ja lihtsalt telefon võeti käest ära sõidu pealt! Kaks noormeest mootorrattaga sõitsid mööda ja üks vend lihtsalt tõmbas mul telefoni käest ära!» kirjeldab Ott juhtunut.

Enda sõnul filmis ta normaalselt ja hoidis telefoni isegi üsna keha lähedal, kuid varastel olid nobedad näpud ja kiire hoog sees.

Nad suutsid õnneks kohe Andrese telefoni abil jälgida, kus telefon on, märkisid selle kadunuks ja kustutasid telefoni sisu ära, et pätid pangaandmetele ja muudele olulistele dokumentidele ligi ei saaks.

«Andres on sul nii suur sõber, et see sündmus lõi tal sõna otseses mõttes põhja alt ära!» viis saatejuht Jüri Butšakov naljaga teema üle Puusepa kurvale reisikogemusele. 

«See on tõsi!» kinnitab raadiohääl. «Peale seda sündmust istusin 24 tundi järjest oma hotellis poti peal,» räägib Puusepp, kes enda sõnul käis selle aja jooksul potil lausa 18 korda.

Vaata humoorikat katkendit «Õhtu!» saatest!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles