VIDEO Soome sensatsiooni Käärijä esinemine Tallinnas tõi lastele pisarad silma: ma armastan teda nii väga!

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy

Pühapäeval andis Tallinnas Helitehases täismajale ehk 1500 fännile suursuguse šõu Soome kuulsa Euroloo «Cha Cha Cha» mees Käärijä ehk Jere Pöyhönen! Rajudel fännidel, kes Käärija kontserdile pääsesid, võttis elamus lausa silma märjaks. Muusik jagas «Reporteriga», mida ta Eestis esinemisest arvab. Vaata videot!

Soome sensatsiooni Käärijä kontsert tõestas, et kevadel Eurovisioonil tähistaevasse lennanud Käärijä ehk Jere Pöyhöneni nakatav energia ja muusikastiil ei jäta kedagi külmaks!

Juba kaks ja pool tundi enne artisti lavale astumist oli Helitehase taha tekkinud pikk järjekord fännidest, kes tahtsid endale tagada koha lava ees. 

Muusik rääkis, et oli Tallinnas esinemise pärast elevil ja teab, et tal on Tallinnas palju fänne. Murekoht on aga see, et ta ei saa publikuga emakeeles suhelda ja tema inglise keeles ei ole kõige parem, kuid see ei heidutanud kedagi.

Käärijä on metal-muusika suur armastaja ja tema laululembuse kinnistas eriliselt just Rammstein, kes näitas talle, et asju saab teha omal moel. Sealt jäi mehele külge ka pea raputamine, mida tema eriti omamoodi teeb. Seda ka enda eurovisiooniloos «Cha Cha Cha», mis on muuseas suur lemmik nii laste kui ka papagoide seas!

Käärijä pühapäevase kontserdi publiku hulgas oli samuti palju lapsi. Soomest kohale sõitnud fännide sõnul seilasid nad üle lahe just seetõttu, et mees ei anna Soomes alaealistele kontserte, Eestis on aga üritus igale vanusele.

Käärijä superfännide seas leidus ka neid lapsi, kellele tõi staari nägemine lausa pisara silma. Ühe õnneliku tituleeris artist lausa presidendiks. Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles