JANT KESTAB TÄNASENI Hambaarstil käik lõppes eestlanna jaoks põletikus suu ja raviveaga. «Kõik hakkas kohe valutama!»

Chrislin Metsanurm
Copy
Kaie
Kaie Foto: "Kuuuurija" kuvatõmmis saatest.

Viimased kaks aastat on Kaiel olnud probleeme oma hammastega. Ta otsustas minna tuttava hambaarsti juurde, kes sai hakkama aga korraliku raviveaga. «Mulle ei tulnud mõttessegi, et ta võib oma tööd lohakalt teha ja nii mind petta,» räägib Kaie «Kuuuurija» saates. Naine ootab tänaseni operatsiooni, mis teeks tema suu lõplikult korda. Hambaarst doktor Priit Lill küll tunnistab tehtud viga, kuid ei ole nõus summadega, mida naine temalt nõuab.

«Ma olen kannatanud aasta ja kaheksa kuud! Elan selle probleemiga ja mul polnud lihtsalt muud varianti,» räägib Kaie «Kuuuurija» saates. Naisel on olnud mure oma esihammastega ja sellega, kuidas hambaarst need lihtsalt tuksi keeras. 

Naine räägib saates, et tema esihammastes esines põletikku ja samuti oli vaja ümber teha üks vana töö, millega ta rahul ei olnud. Just raha puudumise tõttu oli hambaarsti juurde minemine aga veninud, kuid kui naisel oli raha koos, otsustas ta kogu oma suu korda teha. Kuna Kaie on hambaarst doktor Priit Lillega pärit samast kandist, siis otsustas ta tema juurde minna. «Tänu sellele usaldasin teda,» tunnistab Kaie. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles