Inspiratsioon retseptide jaoks tuleb mehele elust enesest ning sellest, kuidas tema ema ja vanaema kokkavad. «Või siis ühikaaegadest. Kui teised õpilased sõid kiirnuudleid, siis minu toakaaslane, kes kokaks õppis, otsustas suures koguses päris sööki teha, mistõttu toitsime tihtipeale hoopis teisi õpilasi ühikas,» jutustab ta.
Kanali looja on kokanud juba 15 aastat. «Aga mulle pole kunagi meeldinud toidu peale palju raha kulutada ja mul ei ole kunagi liigselt palju raha ka olnud, kui aus olla,» tunnistab ta. Näiteks toidu tellimine ja restoranides käimine on tema jaoks alati täieliku raha raiskamisena tundunud.
Tavaline poeskäik on alati välja arvutatud
Mehe sõnul ei ole ta täpselt arvutanud, kui palju ta sellise eluviisiga raha kokku on hoidnud. «Aga mul on põhjust arvata, et ma säästan umbes 250 eurot kuus või 3000 eurot aastas puhtalt selle pealt, et soetan asju hinnaefektiivselt ega priiska ebavajalike asjade peale,» ütleb ta.
«Üldiselt lähen ma poodi mõttega, et mitu eurot olen ma nõus täna kulutama ja mitu toidukorda ma sellest saada tahan. Proovin ka teha nii, et endal ja elukaaslasel oleks ka homne töölõuna olemas. Kui mul on see number välja mõeldud, siis ma otsin järgmisena lihatoote, mis on kas kampaaniaga või allahinnatud, ja edasi on väga lihtne sobitada, et mis lisand sobib mis lihatootega,» selgitab mees.