SEGADUS Ühes kohas müügil, teises mitte? Ja mis saab tellijatest? BSH: raamatu müük on praegu peatatud (1)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Brigitte Susanne Hunt ja tema raamatu kaanepilt.
Brigitte Susanne Hunt ja tema raamatu kaanepilt. Foto: Konstantin Sednev / kuvatõmmis / Elu24 kollaaž

Reedel lahvatanud skandaali järel teatas Brigitte Susanne Hunt laupäeval ühismeedias, et tema raamatu «Ärahellitatud printsess» müük on praegu peatatud. Ometi saab seda osta näiteks Rahva Raamatu e-poest. Ja mis saab tellijatest, kes ootavad teost posti teel? Paraku pole asjaosalised küsimustele veel vastanud.

Reedel lahvatanud skandaal Brigitte Susanne Hundi (BSH) äsjailmunud autobiograafilise teose «Ärahellitatud printsess» ümber on pannud paljud huvilised küsima, kas raamatut saab siis osta või ei saa. Elu24-le teadaolevalt on ka neid, kes tellisid raamatu juba septembri lõpus eelmüügist BSH kodulehelt, kuid pole siiani saanud ei raamatut ega infot selle kohta, kas ja millal nad üldse raamatu saavad.

Nimelt esitas Delfi Meedia AS BSH-le reedel vahetult enne raamatu esmaesitlust nõudekirja, milles nõuti, et viivitamatult lõpetataks raamatus sisalduva kümmekonna foto õigusvastane kasutamine ja hoidutaks edasisest rikkumisest. Samuti nõuti raamatu bsh.ee e-poest eemaldamist ja kõikide raamatuesitluste tühistamist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles