FOTO Virn pitsasid ootas vanalinna restorani letil tund aega kullerit

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Kõpu pitsafestival.
Kõpu pitsafestival. Foto: Jan Randar Raidma

Tallinna vanalinnas asuv restoran Controvento andis ühismeedias teada, et laupäeval pidid paljud pitsad tellijani viimist nii kaua ootama, et jahtusid ära. «Üks kuller on siin, kotti mahub vaid seitse pitsat. Ootame veel kahte kullerit, kes ülejäänud pitsad ära võtavad. Millal tulevad, keegi ei tea,» jagas restoran oma pahameelt. Kuigi Bolt ütleb, et nad vabandasid viivituse pärast, pole restorani omaniku sõnul vabandus nendeni jõudnud.    

Laupäeva õhtupoolikul ootas Tallinna vanalinnas Katariina käigus asuva restorani Controvento letil kullerit suur virn pitsasid. Kella nelja ajal, mil pitsad valmis said, oli kohal aga ainult üks kuller, kes sai endaga kaasa võtta vaid seitse pitsat.   

«Täna, vihmasel päeval, aga tegelikult sellepärast, et Controvento pitsad pidid väga maitsvad olema, pidid 21 pitsat Boltiga koju viidama kell 16.00,» kirjutab restoran oma Facebooki kontol. «Üks kuller on siin, kotti mahub vaid seitse pitsat. Ootame veel kahte kullerit, kes ülejäänud pitsad ära võtavad. Millal tulevad, keegi ei tea. Ootajale aga tundub ootamine väga pikk,» seisab restorani ühismeedia lehel. «Kell on 16.50 ja kahte kullerit pole ikka veel. Kell 17.00 ja nad ongi kohal, aga pitsa on juba külm! Kas see on kullerteenus, mida me peaksime reklaamima? Kindlasti mitte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles