«Ta oli tugev, võitles vapralt ja uskus viimse hetkeni, et tuleb sellest kõigest võitjana välja.»​​ Perekond meenutab lahkunud Marek Kalmust

Elu24
Copy
Meie seast lahkus kulturist ja eratreener Marek Kalmus.
Meie seast lahkus kulturist ja eratreener Marek Kalmus. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

«Meie kallis Marek lahkus tänasel tuulisel ööl meie seast,» annab perekond ühismeedia vahendusel teada, et reede öösel lahkus meie seast kulturist ja personaaltreener Marek Kalmus. 

«Meie kallis Marek lahkus tänasel tuulisel ööl meie seast,» teatab Mareki pere Facebooki tehtud postituses, et reede öösel lahkus meie seast kulturist ja personaaltreener Marek Kalmus. 

«Ta oli tugev, võitles vapralt ja uskus viimse hetkeni, et tuleb sellest kõigest võitjana välja. Kuid temagi oli siiski inimene ja väsis viimaks pikast pingutusest,» selgitab perekond. 

««Never give up, never stop», ära iial anna alla, ära peatu - selle mõtte järgi elas Marek oma elu. Seda soovitaks ta kõigile ka praegu. Aitäh kõigile, kes mõtetes ja soovides tema ning meiega olnud,» lisab perekond lõpetuseks. 

Septembris kirjutasime, et eratreener ja endine kulturist Marek Kalmus sai juunis ootamatu vähidiagnoosi. Nimelt avastati Kalmusel neljanda staadiumi maksa pahaloomuline kasvaja. «Kallite rohtude jaoks, milleks ma raha headelt inimestelt palusin, on nüüd alles veel kuue nädala jagu,» tõdes Kalmus.

«Vähk on põhimõtteliselt taandumas ja maks enam turses ei ole. Ka ei valuta ega pista enam maksapiirkond, kuid arsti soovitus oli praegusele olukorrale veel mitte liialt lootma jääda. Organism on kurnatud ja veel liiga nõrk, et ise lõpuni jõuaks terveneda. Seepärast peaks tema arvates kindlalt kuuri kordama või vähemalt pikendama niipalju kui võimalik,» avaldas Kalmus toona.

Marek Kalmusel kogus heade inimeste abiga raha mitte teaduspõhiseks vähiraviks, kui arstid talle enam lootust ei andnud. Ravi oli kallis, kuid tänu annetustele sai Marek Kalmus esimeseks raviks siiski raha kiiresti kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles