KOHTUKULL OOTAB? BSH: Ekspress Meedia kaebas mind kohtusse. Nad tahtsid, et ma jätaksin tänase ürituse ära (8)

Copy
Brigitte Susanne Hunt lubab seni müümata raamatutest autoriõigusteta pildid välja rebida.
Brigitte Susanne Hunt lubab seni müümata raamatutest autoriõigusteta pildid välja rebida. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @brigittesusanne / Erakogu / Elu24 kollaaž

«Kui vaja, siis kõik need raamatud, mis on alles, ma lähen käsitsi ja tirin need viis pilti välja, kus ma ise peal olen. Aga te ei murra mind! Te ei tühista mind! See on võimatu! Ma ei karda teid!» avaldab Brigitte Susanne Hunt, kelle sõnul on Ekspress Meedia (Delfi Meedia AS – toim) teda kohtusse kaevanud raamatus ettevõtte hinnangul ebaseaduslikult kasutatud piltide tõttu. Brigitte keelas väljaande ajakirjanikel tänaõhtust raamatuesitlust külastada ning pani raamatu müüki soodushinnaga. 

Täna kell 13, loetud tunnid enne Brigitte Susanne Hundi raamatu «Ärahellitatud printsess» esitluspidu, postitas naine enda Instagrami story'desse posu videoid, kus väitis, et AS Ekspress Meedia kaebas ta kohtusse. Seejärel kustutas ta osad postitused ning tegi uued videod. Siin on ülevaade kõikidest tänastest (ka kustutatud) postitusest.

Esimeses videos, kus Brigitte pommuudisega avalikuks tuli, istus ta meigitoolis ning teavitas rahulikult: «Aktsiaselts Ekspress Meedia kaebas mind kohtusse selle eest, et ma kasutan pilte (raamatus – toim), kus ma olen ise peal. Küsisin Karli Saulilt (fotograaf – toim) luba, ta andis selle ja Ekspress Meedia kaebas mind kohtusse,» räägib ta.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles