13 JA REEDE BSH esitleb raamatut Anu Saagimita. Bravuuritaril on täna isiklik vestlusõhtu (1)

Sten Talivee
Copy
Seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt (vasakul) ja bravuuritar Anu Saagim (paremal).
Seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt (vasakul) ja bravuuritar Anu Saagim (paremal). Foto: Taavi Sepp / Galina Deinega / Elu24 Kollaaž

13 ja reede ehk päev, mil seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt esitleb Club Hollywoodis enda raamatut «Ärahellitatud printsess». Kui esmalt võis loota, et vestlust modereerib või rahvast üllatab kindlasti ka BSH suur iidol Anu Saagim, siis nüüd on selgunud, et bravuuritar seltskonnatähe üritusel viibida ei kavatse. Tal on samal ajal ühes pealinna ilusalongis isiklik vestlusõhtu. Kas kahe skandaalitari suhted on jäädavalt jääs?

Täna, 13.oktoobril toimub seltskonnatähe Brigitte Susanne Hundi raamatu «Ärahellitatud printsess» esitlus, kuhu on kutsutud Hundi sõnul hoolikalt valitud ajakirjanikud ja inimesed. BSH iidol Anu Saagim aga suure tõenäosusega peole ei jõua, sest tal on samal ajal isiklik vestlusõhtu ühes pealinna ilusalongis.

«Glamuurne vestlusõhtu Anu Saagimiga. Tema alati särav ja elegantne välimus ei jäta kedagi külmaks. Nüüd on Sul võimalus astuda tema glamuursesse maailma lähemalt,» seisab Bombshelli ilusalongi looja Adriana Viksi ühismeediakontol. Nimelt astub täna kell 19 Bombshelli lavale ei keegi muu kui bravuuritar ise. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles