GALERII Kirsti ja Merily Timmerit ootab kokasaates katsumus, mida ei osanud isegi kaardid ette näha

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy

Täna õhtul ootab Kanal 2 heategevuslikus kokandusvõistluses «Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema» ennustajapaari Kirsti ja Merily Timmerit ees uus katsumus, mida ei osanud isegi kaardid ette näha. Oma kulinaarsete oskustega üllatavad vaatajaid ka uued vastased – legendaarne raadiohääl Kristjan Hirmo tütar Adelega. Vaata meeleolukat galeriid!

Stuudioköögis valmistavad oma pere retseptide järgi süüa ainult lapsed, samas kui vanemad panevad proovile oma tempoka juhendamisoskuse. Valmis roogadele annab hinnangu tippkokk ja selgitab välja võitja, kes annetab 500 eurot heategevuseks ja pääseb edasi järgmisesse saatesse.

Kui eelmise saate võitjapaarile Kirstile ja Merilyle saladuslik tooraine taaskord lauale pannakse, ei oska ennustajad aimatagi, mis neid ees ootab. Kui saatejuht Robert Rool läikiva kupli üles tõstab ja selgub, et seal all on suur ja priske kala, ei suuda ema ja tütar oma imestust varjata. «See peaks olema lõhefilee! Ma ei ole mitte kunagi tervet kala katki lõiganud!» tunnistab Kirsti Timmer. «Mina ka mitte,» nõustub Merily ja ütleb, et soovib koju minna.

Kas ema-tütre harmooniline tiimitöö viib neid ka seekord võidule ja milliste kokandusoskustega üllatab raadiohääl Kristjan Hirmo tütar Adele, selgub täna õhtul kell 19.30 Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles