GALERII Armuvalu, kassi-hiire mäng ja uued katsumused – «Naised vormis» tuleb taas!

Elu24
Copy
«Naised vormis» näitlejad Ott Lepland, Kristel Aaslaid, Veiko Porkanen ja Grete Kuld.
«Naised vormis» näitlejad Ott Lepland, Kristel Aaslaid, Veiko Porkanen ja Grete Kuld. Foto: Erakogu

Kolmapäeval naaseb uue hooajaga Kanal 2 ekraanile vaatajate lemmikuks kujunenud kodumaine komöödiasari «Naised vormis». Sarja peategelased on tagasi ning ees ootamas uued katsumused, üllatused ja kentsakad juhtumid!

Uuel hooajal jätkab kurikuulus nelik politseiülem Karl-Madis Saksa (Peeter Oja) juhtimisel kuritegude lahendamist. Seekord keskendutakse igas osas uuele loole. Sarja tegelased astuvad vastamisi uute juhtumite ja põnevate lugudega, mis panevad nende oskused ja kannatlikkuse proovile. Nende tööd aga takistavad eelmisest hooajast saadud traumad.

Paraku võtab ainukesena oma traumat tõsiselt Priit (Ott Lepland), kes hakkab usinasti teraapias käima. Priit on üldse üles ootamatult taiplik, kui märkab Martini (Veiko Porkanen) armuvalu veel enne, kui tema ise seda mõistab.

Kadri rolli kehastav näitleja Kristel Aaslaid on hooaja eel elevil: «Oodata on põnevaid uusi juhtumeid ja omavahelisi põrkumisi – nii kentsakaid kui ka tõsiseid. Hea laia pintsliga hooaeg!» Kogu jaoskond on Kadri pärast mures, sest ta pole enam päris tema ise.

Doris (Grete Kuld) püüab oma paarilisele igati toeks olla, aga peab samal ajal maadlema möödapääsmatu arusaamisega, et politseitöö nõuab tugevamat seedimist, kui ta oskas arvata.

Ka sel hooajal ei jää Dorise süda puutumata. Tema ellu tormab sisse kuum kutt ja algab kassi-hiire mäng. Hoolimata kõigest on naised oma töös edukad. Kadrit hakkab painama mõte, miks tal ei õnnestu oma tublidusest hoolimata karjääriredelil üles ronida.

«Tuleb põnevust täis hooaeg, sest sel hooajal on meil väga palju erinevaid krimiteemasid lahendada. Lisaks muidugi ei ole seriaalist kadunud ka huumor ja kentsakad vahejuhtumid,» Grete Kuld.

Hoolimata kõigist isiklikest katsumustest ja konfliktidest, on naised oma töös nagu ennegi edukad. Nad kasutavad endiselt oma naiselikku vaistu juhtumite lahendamisel.

Komöödiasarja «Naised vormis» uus hooaeg alustab Kanal 2s kolmapäeval kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles