TAGASI VILLASSE Tutvu populaarse suhtesaate värske hooaja osalistega

Elu24
Copy
«Armastuse saar» üheksanda hooaja osalised.
«Armastuse saar» üheksanda hooaja osalised. Foto: Pressifoto

12. oktoobril alustab telekanalis Duo 4 romantilise briti suhte-reality «Armastuse saar» üheksas hooaeg. Uues villas ootavad juba ees noored hurmurid ja modellimõõtu kaunitarid. Armastust asub teiste seas otsima ka endine Bondi-tüdruk. Tutvu värske hooaja osalistega!

Will Young

Vanus: 23

Kodulinn: Buckinghamshire

Amet: farmer

«Kuna ma kasvasin üles farmis, on olnud üsna keeruline suhete ja töö tasakaalu hoida. «Armastuse saar» võimaldab mul talust eemal aega veeta ja keskenduda ainult armastuse leidmisele. Ma arvan, et olen oma elus jõudnud punkti, kus olen piisavalt küps, et astuda suhtesse ja leida korralik naine.»

Foto: Pressifotod

Tanyel Revan

Vanus: 26

Kodulinn: London

Amet: juuksur

«Ma arvan, et see kogemus saab olema imeline! Tunnen, et olen valmis kohtuma uute inimestega ja suruma end oma mugavustsoonist välja. Loodan leida kedagi, kes pole tüüpiline «paha poiss» nagu minu endised kaaslased. Ma olen vallaline, sest olen väga valiv. Kohtingutega on mul olnud halbu, aga ka häid kogemusi, mis on mind kujundanud selliseks, nagu ma täna olen.»

Foto: Pressifotod

Tanya Manhenga

Vanus: 22

Kodulinn: Liverpool

Amet: biomeditsiiniteaduste üliõpilane ja suunamudija

«Ma otsin poiss-sõpra ja arvan, et paljude erinevate inimestega villas olemine aitab mul välja selgitada, keda ma võiksin tahta. Ma olen ülikena, aga ärge laske sellel end petta. Ma tahan olla kõigiga sõber, aga kui sa oled nipsakas, siis olen seda tüüpi inimene, kes annab selle tagasi. Samas toon kindlasti endaga kaasa hea tuju ja head energiat.» Küsimusele, miks ta arvab, et ta on vallaline, vastas Tanya: «See võib olla usaldusprobleem – ma ei usalda mehi. Mõned tahavad väga kiiresti tõsiseks saada, kuid ma ei usalda neid piisavalt, kõik on seotud usaldusega.»

Foto: Pressifotod

Shaq Muhammad

Vanus: 24

Kodulinn: London

Amet: lennujaama turvaametnik

«Mul ei ole eelmiste suhetega kõige paremini vedanud. Mõtlesin, et miks mitte olla päikese käes ja kohtuda oma elu armastusega? Loodetavasti lahkun saatest oma tulevase naisega. Inimene, kellega ma loodan ühel päeval abielluda. Loodetavasti on ta villas. Ma saan inimestega üldiselt läbi. Olen armastusväärne inimene. Ma ei kiirusta suhtesse, kui ma ei tunne, et see on minu jaoks õige. Ma ei ütle, et peate igasse lahtrisse linnukese märkima, me lihtsalt peame vibreerima ja olema samal tasemel.»

Foto: Pressifotod

Ron Hall

Vanus: 25

Kodulinn: Essex

Amet: finantsnõustaja

«Ma arvan, et see on parim saade armastuse leidmiseks. Ma olen praegu 25 ja ma olen alati mõelnud, et abiellun näiteks 27-aastaselt… see aeg on nüüd kohutavalt lähedal. Nüüd on mul hea võimalus end sellesse keskkonda sundida. Ma tahan olla saates loomulik ja mina ise, mõnusalt aega veeta ja mälestusi luua. Ma arvan, et inimesed naudivad minu seltskonda.»

Foto: Pressifotod

Olivia Hawkins

Vanus: 27

Kodulinn: Brighton

Amet: ringitüdruk ja näitleja

«Olen 27-aastane ja ma pole kunagi suhtes olnud, nii et ma tunnen, et nüüd olen tõesti valmis ja loodetavasti leian oma elu armastuse. Ma toon villasse lõbu ja loon head õhkkonda, ma olen väga enesekindel ja elav inimene... võib-olla ka natuke draamat!» Küsimusele, miks ta arvab, et ta on vallaline, vastas Olivia: «Väljas ja võib-olla seetõttu, et minevikus on mul olnud probleeme pühendumisega, kuid ma ütleksin, et see on peamiselt lihtsalt vale poiss, valel ajal.»

Foto: Pressifotod

Kai Fagan

Vanus: 24

Kodulinn: Manchester

Amet: loodusainete ja kehalise kasvatuse õpetaja

«Kui kohtute esimest korda kellegagi, kellega otsite tõeliselt sidet, on villa selleks ideaalne koht. Ma olen üsna kerge südamega, mulle meeldib naerda, ma olen ka väga rahulik ja üsna küps... kuid mitte liiga küps. Otsin õiget tüdrukut. Tunnen, et mul on päris kõrged ootused.»

Foto: Pressifotod

Lana Jenkins

Vanus: 25

Kodulinn: Luton, Inglismaa

Töö: meigikunstnik

«Olen tavaliselt suhtetüüpi inimene. See, et olen olnud vallaline kaks, peaaegu kolm aastat, on minu jaoks üsna haruldane. Nüüd on õige aeg teha midagi teistsugust. Ma ei ole seni leidnud kedagi, kes mulle sobiks, seega on hea teha midagi täiesti teistsugust ja proovida teistmoodi kohtuda. Ma olen naljakas ja arvan, et olen lihtsalt hea inimene – nii et ilmselt saan kõigiga läbi. Ma otsin midagi, mis on natuke sügavam, midagi tõsisemat, mis võiks muutuda millekski pikaajaliseks ja loodetavasti ilusaks armastuslooks.»

Foto: Pressifotod

Haris Namani

Vanus: 21

Kodulinn: Doncaster

Amet: müügimees

«Ma pole kunagi armastust kogenud. Ma arvan, et see saade võib mind aidata. See on minu jaoks parim võimalus leida «see õige». Ma olen teistsugune. Ma olen ainulaadne mees – enesekindel, mitte kohmetu, eriti tüdrukute puhul. Olen sõbralik. Olen ka väga lugupidav. Usun, et kellelgi pole minu kohta midagi halvasti öelda, kes on minuga kohtunud.»

Foto: Pressifotod

Anna-May Robey

Vanus: 20

Kodulinn: Swansea

Amet: palgaarvestuse administraator

«Ma tahan poiss-sõpra. Ma tahan leida kedagi, kes mind naerma ajab. Olen juba mõnda aega vallaline olnud. Ka ema kiusab mind ja ärgitab poiss-sõpra otsima. Olen põnevil, et saan midagi uut proovida ja arvan, et «Armastuse saarele» minek on hea viis kohtumiseks uute inimestega. Seni on mulle on alati meeldinud sama tüpaaž, seega pean oma silmaringi laiendama.»

Foto: Pressifotod
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles