Galerii: nemad lähevad Eesti eest tulle Simple Sessionil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Simple Session 12 võõrustab ligi 200 BMX- ja rulaässa 35 riigist.

Nende seast leiab ka täiesti arvestatava hulga Eesti poisse, kellest mõned pika ootamise järel viimase liisu ehk wildcard'iga võistlema pääsesid.

Kohalikest astuvad rulal võistlustulle Raul Urberg (19), Marko Padernik (19), Rain Lindemann (18), Tim Prozorov (19), Toomas Seppänen (18), Kristjan Prik (22), Silver Jõesaar (20), Dmitri Igolkin (24), Edgar Kiisa (21), Aleksandr Tubin (19) ning wildcard'iga Hendrik Gross (24) ning Jaan Suits (20).

BMXi seljas tulevad oma parimat sõitu näitama ja pedaale tallama Kaarel Pütsep (16), Talis Viirpalu (16), Erik-Olev Orgo (19), Oliver Kurbas (22), Joosep Nilk (19) ning loomulikult Eesti esitrikiratturid Rasmus Paimre (21) ja Andres Lainevool (21).

Ei tea, kas seekord suudab keegi peale Lainevoolu või tema asemel end BMX finaali sõita? Kes järjest tugevamaks saavast Eesti rulatajate plejaadist sel aastal enim võiks silma paista?

Ennusta, kuidas Eesti poistel seekord läheb!

Simple Session saab hoo sisse juba sellel nädalal. Vaata lähemalt SIIT.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles