«Hea, et mul on teravad silmad!» Marco Tasane avastas poest ostetud koogi seest traaditükid

Elu24
Copy
Marco Tasane avastas pühapäeval ostetud koogi pealt traaditükid.
Marco Tasane avastas pühapäeval ostetud koogi pealt traaditükid. Foto: Konstantin Sednev/Marco Tasane/kollaaž

Tartu Kaubamaja toidumaailmast pühapäeval koogi soetanud strippar Marco Tasane pidi pettuma, kui avas kodus karbi ja soovis maiustada: Gustavi koogil olid «kaunistuseks» peal traaditükid. «Need ribad pärinevad koogiplaatidelt ja tekkisid lahtilõikamise käigus. Teeme omalt poolt kõik võimaliku, et sellist olukorda edaspidi ei korduks,» kommenteerib juhtumit Gustavi esindaja.

Möödunud pühapäeval otsustas Eesti esistrippar Marco Tasane end premeerida maitsva koogiga ja seadis selleks sammud Tartu Kaubamaja toidumaailma. Sealt soetas ta teiste küpsetiste kõrvale ka Gustavi koogi – Tartu 2024 puhul loodud hõrgutise pealkirjaga «Mul on pohlad kook».

Koju minnes tegi ta aga ehmatava avastuse, kui karbi avas. «See ei olnud eriti glamuurne,» ütleb Tasane. «Vaatasin, et koogis on mingid tugevad traaditükid sees ja veel mitu tükki!» räägib meelelahutaja ja täpsustab, et traaditükid olid koogi peal, mitte selle sees. «Hea, et mul on lähedale vaatamiseks teravad silmad!» möönab Marko ja tõdeb, et alguses vaatas ta, et äkki on tegu mingi pesukäsna traaditükkidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles