VIDEO EKRE fraktsiooni liikmete klipp kütab ühismeedias kirgi: suure komöödiaõhtu uus hooaeg on tulemas? (7)

Elu24
Copy
Riigikogu EKRE fraktsiooni liikmed.
Riigikogu EKRE fraktsiooni liikmed. Foto: Madis Veltman

«See on päris?» imestavad mitmed ühismeedias ringleva video üle, kus tutvustatakse EKRE fraktsiooni liikmeid. 

Instagrami lehel Meie Riigikogu jagatakse humoorikat videot, kus tutvustatakse EKRE fraktsiooni kuuluvaid poliitikuid. «Riigikogus on kuus fraktsiooni + fraktsioonitud saadikud. Saame nende kõigiga siin rohkem tuttavaks,» seisab video kirjelduses.

Kõnealune video hakkas kiirelt kirgi kütma ka ühismeedias. «Keegi peab hallil sügispäeval huumorit ka tegema,» ütleb üks platvormil X (endine Twitter). «Kas suure komöödiaõhtu uus hooaeg on tulemas?» Ka teinegi kommenteerib, et videoklipp on nagu mõne komöödiaseriaali sissejuhatus. «Mingi uus tõsielusari (buss, baar, rannamaja)???» küsib üks. «Riigikogu,» sai ta kiire vastuse. 

«Mis asi see oli praegu?!» ei suuda aga mitmed ära imestada. «See on päris?» küsib teinegi. 

Eraldi tähelepanu pälvib Siim Pohlaku lips. «Kes Siim Pohlakule ütleks, et järjehoidja pole lips?» küsib üks. Teine aga nendib: «Mulle meeldib kauboi ja siis see mees, kes kannab järjehoidjat lipsuna.»

Vaata videot!

Videoklipis osalevad EKRE fraktsiooni kuuluvad Martin Helme, Kert Kingo, Rene Kokk, Leo Kunnas, Evelin Poolamets, Rain Epler, Arvo Aller, Ants Frosch, Anti Poolamets, Siim Pohlak, Helle-Moonika Helme, Alar Laneman, Kalle Grünthal, Jaak Valge, Henn Põlluaas ja Mart Helme.

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles