NÄDAL ILMA ELEKTRITA?! Maineka kodurestorani pidajad on sunnitud ajutiselt ukse sulgema: nii külmas elamises ei saa süüa pakkuda (1)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Jaan ja Merrit Kiho. Raudne duo kodurestorani taga juba viimased 13 aastat.
Jaan ja Merrit Kiho. Raudne duo kodurestorani taga juba viimased 13 aastat. Foto: Taavi Sepp

«Teadmatus on kõige hullem. Mingit lootust justkui ei ole, öeldi, et reedeks, aga see on ju uskumatu,» nendib kodurestorani MerMer perenaine Merrit Kiho. Viimase sõnul on Juminda poolsaar elektrita ja nii on ka kodurestorani uksed külastajatele suletud. «Eilsed külalised jäid veel igati rahule, aga nii külmas elamises ei saa enam süüa pakkuda...»

Nädalavahetusel möllas üle kogu Eesti raju torm, mis jättis kümned majapidamised elektrita. Ka Juminda poolsaarel tegutseva kodurestorani MerMer.

Viimased kirjutavad Facebookis, et teadmata, kas ja millal võib elekter tagasi tulla, ei saa nad külalisi võõrustada. «Tänased MerMeri külalised koduteele lehvitatud. Hoolimata suhtelisest jahedast toast olid nende poolt jäetud soojad ja armsad sõnad. Aga ainult armastusest, kaminahjust ja kaminast ei piisa, et soojust elektrita tuppa saada ja seetõttu ei saa me enne külalisi võõrustada, kui teadmata suunas lahkunud elekter otsustab tagasi tulla,» kirjutavad nad enda Facebooki lehel. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles