Kohtla-Järve linnapea kirjeldab kolleegi ründamist: tõmmati pikali ning peksti maaslamajat korduvalt jalaga näkku

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Tänavu 7. veebruaril ametiisse kinnitatud Virve Linderi juhitav linnavalitsus, kuhu kuuluvad ka abilinnapead Kaire Jõe, Erik Setškov ja Olga Pihlak.
Tänavu 7. veebruaril ametiisse kinnitatud Virve Linderi juhitav linnavalitsus, kuhu kuuluvad ka abilinnapead Kaire Jõe, Erik Setškov ja Olga Pihlak. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

«Terve selle aja, mil olen olnud Kohtla-Järve linnapea on teatud seltskond «poliitilisi konkurente» ja «kodanikuaktiviste» sotsiaalmeedias mind väsimatult rünnanud,» kirjutab Kohtla-Järve linnapea Virve Linder. Avalikus postituses avaldab Linder, et olukord päädis laupäeval sellega, et abilinnapea Erik Setškov langes rünnaku ohvriks.

Põhjarannik vahendas septembri lõpus, et Kohtla-Järvel on küpsemas võimupööre. Artiklis kirjutati, et Virve Linderi juhitava Kohtla-Järve linnavalitsuse ametis püsimine on olnud esimestest päevadest alates heitlik nagu toss tuule käes. Nii on see kestnud juba ligemale kaheksa kuud.

Tundub, et võimupööre on muutunud lausa vägivaldseks. 7. oktoobril, laupäeval vastu pühapäeva kirjutas Kohtla-Järve linnapea Virve Linder Facebooki mureliku postituse, milles avaldas, et tema kolleegile Erik Setškovile tungiti füüsiliselt kallale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles